ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Răspîndind dragostea în spațiu ... ecology.md felicită toți îndrăgostiții! (+ Video)

Cînd de dragoste nu toți cuprinși au fost

Îngerii spre noi zburînd cu rost, trimiși au fost

Ca lupătorii puterea să-i cunoască

Și ca faptele frumusețea să le călăuzească.

 

 

Astăzi este paisprezece februarie, ziua tuturor îndrăgostiților, mulți dintre noi vor fi prinși în dansul emoționant - Dragostea. Oamenii își transmit dragostea în moduri diferite. Cineva prin intermediul dansului, cineva prin cuvinte frumoase, poezii, cadouri, acțiuni. Atît oamenii de geniu, cît și cei obișnuiți, toți își doresc această pulsație magică în sînge, una care dezvăluie în noi cele mai minunate și mai frumoase motive, impulsuri și dorințe. Se pare că aceleași dorințe, care nu sînt pătrunse de dragoste, pot provoca nenorociri și suferințe serioase, dar acest lucru nu se va întîmpla niciodată, dacă dragostea trăiește în ele.

Iată deci că atunci cînd în inima noastră sălășluiește dragostea, dorințele noastre sînt fortificate. Și nu contează, dacă acest sentiment e reciproc sau cît de asemănător este cu sentimentele persoanei adorate. Această forță trebuie neapărat să fie îndreptată și exprimată în ceva. Oamenii, care au conștientizat acest lucru, numesc această expresie a puterii iubirii - creativitate, creație, făurire. Dacă nu există creație, atunci nu există nici schimb, nici pulsație. Este ca respirația, ți-ai expirat puterea, ai investit în lume și ai primit din Univers, de la Dumnezeu forțe noi pentru dragoste și recunoștință. Așadar, dacă priviți în jur, acum veți vedea că totul în această lume este creat din iubire și recunoștință, și doar acest lucru ne bucură și ne încîntă pe toți. Din tot restul rămîne repede doar deșertăciune și agitație. Dacă imaginea lumii este percepută ca două extreme, adică doi poli: iubire și recunoștință, iar cel de-al doilea pol: putrezire și vanitate. Încotro ne mișcăm, în sus sau în jos, hotărîm noi înșine, prin acțiunile și faptele noastre.

Cu cît mai multă dragoste e în inimile noastre, cu atît lumea devine mai ușor de înțeles, mai simplă și mai minunată, resentimentele trecutului par mici prostii, care nu merită atenție, iar viața te ademenește cu noi descoperiri, pete albe pe hărți și aventuri nemaipomenite. Capul se umple cu idei noi, vise și planuri, iar inima cu dragoste. Omul își află fericirea.

Această putere magică, căreia îi stă în puteri realizarea oricăror planuri existențiale, poate fi amplificată, dar poate fi redusă. Există doar două căi, fie că vă dezvolați cu aceste sentimente și atunci vă puteți ridica și mai sus, dacă vă amplificați fortificîndu-vă dragostea într-o relație, fie întorcîndu-vă în direcția opusă sau frînînd pe loc, se întîmplă astfel că dragostea dispare brusc, părăsindu-vă.

Nu vă opriți în loc, nu vă mulțumiți cu ceea ce ați realizat! Mergeți mai departe, înainte, să căutați din nou, să faceți greșeli, să suferiți eșecuri și să vă pierdeți cu totul speranța, să vă ciocniți de nedreptăți și de trădarea celor apropiați, să acumulați experiență, să analizați, să vă ascultați inima și intuiția, procedînd în funcție de sentimentele și valorile dvs., și nu conform așteptărilor societății și a acelora care vă înconjoară.

De ce oamenii din jur sînt complet indiferenți față de politică, viața publică și față de ei înșiși și de ce, trăind pînă peste cap în mlaștină, nimeni nu vrea să schimbe nimic? Doar pentru că le lipsește forța. Puterea dragostei nu le ajunge. Răspunsul este simplu și banal. Iar cînd un om are suficientă putere de iubire și știe cum să interacționeze cu ea, cum să-și reînnoiască fluxul pulsator al dragostei, atunci toate numeroasele sale acțiuni își ating ținta. Vă imaginați? ele sînt unite, ele se ridică pînă la acel nivel cînd se fac una cu Spiritul Universului.

În lumea modernă există un ritual, care se numește cununie. Și oamenii s-au obișnuit să se bazeze pe puterea lui. Dar acest ritual nu vă va înlocui lucrul cu sursa. Acesta va fixa doar atenția oamenilor asupra strălucirii și bucuriei sentimentelor reciproce. Ca într-una dintre clipele următoare să simtă că acest mister se sfîrșește dintr-un anumit motiv. Așa se întîmplă. Și cînd se termină, ei nu știu cum să-l recupereze, unde să-l caute și așa mai departe.

Dar puteți să nu vă risipiți dragostea în căutarea plăcerilor, ci să o răspîndiți în spațiu ...

Frumusețea domnește creînd în fapte

Știți, am văzut cum cuplurile de îndrăgostiți își creează o viața frumoasă. Vreau să vă povestesc despre faptul, cum își creează ei spațiul iubirii.

Acești oameni își dizolvă, pur și simplu, dragostea în spațiul lor comun. Chiar dacă există numai un el sau numai o ea și nu există reciprocitate, atunci și în acest caz, dragostea trebuie să fie răspîndită în spațiu. Acest lucru înseamnă că fiecare lucru înfăptuit este un act al iubirii și visului, ori chiar mai mult e interacțiunea cu materia vie, spre exemplu, fiecare copac plantat, copil născut, este o ființă în curs de dezvoltare, care e cultivat într-o anumită stare de spirit. Această creatură în stare de spirit resectivă, de bază, își vede scopul, semnificația, amplificînd acest sentiment. Îl amplifică deoarece, de fapt, el e ceea ce este. Acesta este planul lui, programul său, care i-a fost hărăzit de la bun început. Atunci cînd la anumite etape ale vieții, oamenii, care și-au dizolvat dragostea în spațiu observă că au un flux de iubire, pe care-l oferă, simțind atunci cum toate creaturile din jur, literalmente, îl împart și-l redau creatorului, amplificate deja cu dragostea lor, în timpul creșterii lor. Acest lucru se întîmplă, literalmente, la nivel chimic. Plantele emană în spațiu anume acele substanțe, pe care le inspirăm și simțim frumusețea și strălucirea lumii, amintirea acelor imagini, care ne-au atras. Aceste molecule a lui Dumnezeu în noi susțin focul vieții. Acestea se joacă cu toți acei, care-și doresc acest lucru.

Dragostea își croiește drum pentru jocul fericirii. Uneori e dureros să iubești, doar pentru că iubirea transformă; dragostea este o mutație. Orice transformare este dureroasă, pentru că ceea ce este vechi trebuie lăsat, de dragul a ceea ce e nou. Tot ce e vechi este familiar, inofensiv, sigur; tot ce e nou este absolut necunoscut. Vă mișcați prin oceanele nemarcate pe hărți. Nu puteți aplica mintea acolo unde totul e nou; unde totul e nou rațiunea este complet inutilă.

De aceea, apare frica, iar la despărțirea de tot ce e vechi, convenabil, de încredere, de lumea confortabilă, apare și durerea. Anume din cauza durerii, milioane de oameni trăiesc o viață lipsită de iubire. Ei suferă, de asemenea, suferința lor însă este în zadar. A suferi din dragoste înseamnă să nu suferi în zadar. Suferința din dragoste este creativă; vă conduce spre nivele mai înalte ale conștiinței. Suferința din lipsa de dragoste este o pierdere deșartă; care nu vă aduce nicăieri, vă face să continuați din nou să vă mișcați într-un cerc vicios.

Dragostea este cer deschis. A fi îndrăgostit înseamnă să fii ca o pasăre cu aripi. Zburați spre cer, creați-vă viața și zîmbiți-i soarelui! Veți simți o astfel de beatitudine, care vă va părea atingere a lui Dumnezeu.

Vă aflați în spațiul dragostei, într-unul viu, în care există multe molecule ale lui Dumnezeu, care ne unesc cu El. Există multă asemenea substanță. Noi o emanăm fiind îndrăgostiți. Noi ne îmbrățișăm, literalmente, cu lumea prin intermediul fluizilor noștri, cînd sîntem îndrăgostiți. Sîntem în contact direct cu ea.

Trăiți în fluxul ascendent al energiei dragostei, răspîndind-o în spațiul din jurul vostru.

Citiţi de asemenea

Unde țintește Republica Moldova în proiectele de eficiență energetică? Criza energetică, preturile înalte la resurse ene...
778
Învăţînd să gîndească creativ şi incluzîndu-şi canalele de percepţie, omul capătă posibilitatea de a obţine o cantitat...
85999
Pentru producerea uleiului de palmier se foloseşte un soi special de palmier de Guineea. Acest produs este singurul ulei...
27516
  La înmulțirea plantelor din butași uneori apare problema de înrădăcinare. Pentru a accelera procesul, puteți recu...
39125