ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Reducem colesterolul cu remedii populare
 

Nu există simptome, care v-ar putea sugera că aveți nivel crescut de colesterol. Omul simte deja efectele acestui proces. Dureri în mușchii a organelor inferioare în timpul efortului fizic, dureri în piept, amețeli, tulburări de memorie – toate acestea sunt tulburări circulatorii în diferite organe. Rigidizarea arterelor este o tulburare in care arterele (vasele de sâge, care transporta sângele oxigenat de la inima în alte părți ale corpului) se ingustează din cauza depozitelor de colesterol, care se transforma in țesut fibros si se calcifiază (arterioscleroza). Întrucat aceasta placa de aterom ingustează lumenul (deschiderea din artera), se reduce alimentarea cu oxigen și sânge a organului afectat.
Natura a avut grijă de mecanismele de reglare a nivelului de colesterol, el este excretat cu bila, în mod natural. Prin urmare, toate substanțele cu acțiune coleretică și efect colagog, contribuie la reducerea nivelului de colesterol. Urmează să consumăm mai multe produse bogate in fibre, pâine și terci din cereale integrale, legume și fructe. Să fim mai activi, să facem exerciții fizice, să petrecem mai mult timp în aer liber - toate acestea sunt remedii naturale pentru a reduce colesterolul.

Rețeta №1. Reducerea nivelului de colesterol cu fasole
Această rețetă este foarte eficientă, și vă permite să obțineți rezultatul pe care îl veți observa la primul control de analize. Inmuiați peste noapte un păhar de fasole (nu mai puțin de 100 de grame). Dimineața adăugați un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu, și fierbeți fasolele. În timpul zilei, mâncați porția în două etape. Durata cursului - 3 săptămâni.

Rețeta №2. Reducerea nivelului de colesterol cu lămâie și usturoi.
Pentru a face acest amestec terapeutic, veți avea nevoie de 250 de grame de usturoi, hrean și lămâie. Toate aceste ingrediente sunt tăiate într-o mașină de tocat carne. La amestecul primit se adaugă o cantitate egală de apă clocotită, și se pune în frigider pentru o zi. Se ia o lingură de amestec și se mănâncă cu o linguriță de miere, cu 30 min înainte de masă și de culcare.

Rețeta №3. Reducerea nivelului de colesterol cu semințe de in
Semintele de in pot fi achiziționate la orice farmacie; semințele se adaugă la bucate și se mănâncă; pentru comoditate, le puteți măcina într-o râșniță de cafea.

Rețeta №4. Reducerea nivelului de colesterol cu făină de hrișcă
3 linguri de făină de hrișcă se amestecă într-un pahar cu apă, apoi se toarnă într-un litru de apă clocotită și se fierbe timp de 10 min. Se ia câte 100 ml de două ori pe zi.
La fel e nevoie să păstrați o dietă, care exclude alimentele care conțin colesterol, cum ar fi de exemplu, unt și brînza grasă, gălbenușul de ou și produse din carne. Consumați mai multe fructe si legume, bogate în acid tartronic, care împiedică la formarea colesterolului. Acesta se găsește în pere și gutui, morcovi și ridichi, roșii și castraveți. Intensificați activitatea fizică, schimbați stilul de viață. Și numai prin aplicarea în complex a acestor metode, veți obține rezultatul dorit - vasele de sânge sănătoase, inima sănătoasă, și ca rezultat - longevitatea!

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 27 august 2014 13:01
Vizualizări: 2638

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
507
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
495
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
520
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
245