ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Refuzul de vaccinare: dacă vă decideţiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Legile din Rusia prevăd cetăţean dreptul de a decide dacă o va asupra intervenţiei medicale. Refuzul de vaccinare - un drept garantat sau o ficţiune juridică?

Aşa cum a fost înainte
Pentru o lungă perioadă de timp în ţara noastră dominata de o abordare paternaliste de imunizare a populaţiei - care este, de stat cu forţa de a decide pentru toţi cetăţenii, problemele de sănătate şi de intervenţie preventivă.

Oficial medicament Se crede că eşecurile masive de rate de vaccinare a sănătăţii publice se poate deteriora. Pe fondul sloganuri de "Totul pentru societate!" Conflict de interese între majoritate şi pretinsul drept al fiecărui cetăţean la un suveran adoptarea unor astfel de decizii nu a fost rezolvată în favoarea individului.

Punct de vedere legal, acest lucru a fost exprimată după cum urmează.

De exemplu, art. 41 din RSFSR din 29.07.1971 "Cu privire la asistenta medicala, prevede:" În scopul de a preveni bolile infecţioase cetăţenilor de a efectua vaccinarea preventivă. Ordinea şi calendarul de vaccinări sunt determinate de către Ministerul Sănătăţii al URSS.

Norme speciale privind dreptul cetăţenilor de a refuza imunizări sunt furnizate.

dreptul legal de a refuza vaccinarea

Situaţia sa schimbat în bine în 1993 - după intrarea în vigoare a fundamentelor legislaţiei RF pe îngrijire medicală, în cazul în care art. 30, 33 prevede în mod expres dreptul cetăţeanului de a refuza o intervenţie medicală (care, desigur, se aplică la vaccinare).

În 1998, ţara noastră a adoptat o lege "Pe imunoprofilaxia unor boli infecţioase, au declarat în mod clar dreptul cetăţenilor de a refuza vaccinarea, care au analizat în detaliu concepte importante de imunizare. Au fost sunt consecinţele specifice de a refuza vaccinarea, permiţând cetăţenilor, în timp util pentru a preveni toate încercările unor ameninţări şi presiuni, ca răspuns la refuzul de vaccinare.

Noua lege a stabilit, de asemenea, că cetăţenii sunt obligaţi să confirme în scris la renunţarea la imunizare.

Din păcate, legiuitorul a ignorat nevoia naturala pentru acordul scris pentru vaccinare.

Obiceiul de puncţie sau intervenţii chirurgicale riscante?

Deja în 1998, primul ministru adjunct al sănătăţii, doctor-şef Sanitar de Stat a Rusiei

GG Onişcenko a declarat într-un interviu publicat că "... nostru de activitate este de a convinge oamenii că vaccinarea ar trebui să fie făcut, şi ar trebui să fie informaţi că vaccinul a fost întotdeauna şi va fi un imunobiologice operaţiune majoră, şi că riscul de boala există, în ciuda a ce persoana a fost vaccinat.
recunoaşterea oficială a faptului că vaccinarea - o interferenţă gravă, a atras atenţia întregii societăţi. Mai multe şi mai multe persoane şi părinţii moderne a început să se întrebe, este util pentru altoire, invocat de medici de la gosudars
TWA. Este deosebit de important pentru a rezolva această problemă pentru părinţi, deoarece acestea sunt responsabile pentru sănătatea fiii şi fiicele lor. Că copiii primesc cel mai mare număr de vaccinuri diferite în primii ani de viaţă.

Vigilenţă este o contradicţie care nu pot fi trecute cu vederea. Potrivit medicilor, vaccinarea pare aproape sigur de injectare, care, în cel mai rău caz, un copil poate creşte temperatura. Cu toate acestea, dacă citiţi legea, putem observa că, de exemplu, partea 2, art. 19 din Legea federală privind 1998-9-17 N 157-FZ "Pe imunoprofilaxia unor boli infecţioase", a declarat succint: "În caz de deces al unui cetăţean, ca complicaţii postvaccination urmare, dreptul de a stat o sumă forfetară de 30.000 de ruble au membrii familiei lui."

RF Guvernul Decretul din 08.02.1999 N 885 aproba lista de-vaccinare complicaţii post de vaccinare de prevenire incluse în calendarul naţional de vaccinare şi imunizare pe o epidemie, care permit cetăţenilor de a obţine de guvern suma prestaţiilor forfetare, care a indicat urmatoarele complicatii:

1. Anafilaxie.

2. Generalizate severă reacţie alergică (edem angioneurotic recurente - edem Quincke lui, sindrom Stevens-Johnson, sindrom Lyell, sindrom de ser de boală, etc.)

3. Encefalita.

4. Asociate cu vaccin poliomielitic.

5. Sistemului nervos central, cu sau focale reziduală manifestări generalizate care au condus
de handicap: encefalopatie, meningită aseptică, nevrită, polinevrite, precum şi cu manifestări clinice de sindrom convulsiv.

6. Infecţie generalizată, osteită, osteită, osteomielită, cauzate de vaccin BCG.

7. artrită cronică induse de vaccin rubeolic.
Voi oferi copil pe vaccinului părinţii foarte rar se poate obţine o pediatrilor de avertizare care pot fi similare. Pentru unii motiv, medicii cărora le încredinţa sănătatea copiilor noştri, informaţii tăcere că, prin lege, şi medicale datoriei acestea sunt obligate să ne informeze? ..

De ce medicii de tăcut cu privire la dreptul de a refuza vaccinarea?

Interesele următorul punct: în conformitate cu art. 30 Principii de legislaţia Federaţiei Ruse privind protecţia sănătăţii din 22-07-1993 N 5487-1 pacienţii şi reprezentanţii legali ai minori pacienţi pot primi informaţii complete cu privire la orice intervenţie sănătate, precum şi drepturile lor în legătură cu aceasta. Cu alte cuvinte, orice medic trebuie să informeze pacientul că are dreptul de a refuza imunobiologice funcţionarea grave şi cu consecinţe grave, posibil, înseamnă un vaccin. Dar de obicei acest lucru nu se întâmplă. Medicii taci cu privire la dreptul de a refuza, de multe ori se ascund chiar si de la oameni care au pus medotvod. Pacientul nu a primi posibilitatea de a alege - dacă el ar fi conştient în pericol?

Un motiv pentru aceasta este cunoscută: este o componentă materială, care este de bani. Nu este cel mai mare salariu incintainternisti si pediatri sensibil "creşte", prin punerea în aplicare a planului de
pentru "vaccinare de acoperire.

De exemplu, în domeniul sănătăţii şef pentru a Rusiei № 1 "Pe de imunizare în masă împotriva difteriei" pe 02.02.1993, la Ordinul Ministerului Sănătăţii şi Industriei Medicale din Rusia pe 30.10.1995 N 297 "Cu privire la măsurile pentru a stabiliza si a reduce incidenţa de difterie "invitat în mod explicit" ... alocarea de fonduri pentru stimulente economice pentru lucrătorii din domeniul sănătăţii, asigurându-se realizarea nivelurilor de control de acoperire imunizarea copiilor si adultilor. Este de remarcat că nu a existat nici o problemă de reducere a incidenţei în domenii specifice de medici, numărul de vindecat, diagnosticul calitative făcut înainte de vaccinare. Din păcate, o astfel de "peste-planificare" persistă până în prezent.

Cum de a fi pacient? Există o singură soluţie - de a spori conştientizarea acestora cu privire la drepturile lor proprii. Şi aceasta înseamnă - citit şi de referinţă cărţi medicale, se referă la avizul de diverşi specialişti şi o abordare critică faţă de problemele din propria lor de sănătate şi a sănătăţii copiilor.

Dacă alegeţi să shots REFUZA
Astfel, art. Poate Legea federală din 17 septembrie 1998 N 157-FZ "Pe imunoprofilaxia unor boli infecţioase" stabileşte în mod clar dreptul cetăţenilor de a refuza vaccinarea în punerea în aplicare a imunizare. Ea a vorbit despre responsabilităţile de cetăţenie, în scris, de a stabili non-vaccinare.

Reţineţi că nu aveţi pe nimeni să susţină respingerea lui de grefe. Dar oficialii de la medicină, ca şi funcţionarii sunt obligaţi să explice şi să confirme orice documente cererii sale. Acţiunile de medici ar putea să se bazeze numai pe lege, cu privire la reglementările specifice, numerele, datele şi numele membrilor de bună credinţă sunt obligaţi să cunoască şi să vă informeze la cerere.

Dacă sunteţi scris o respingere a grefelor sau orice alte proceduri medicale în ceea ce priveşte copilul lor, să ia întotdeauna propriul tău copie de negare, cu data şi semnătura de furnizorii de servicii de sănătate pentru care îl oferă. Acest lucru este deosebit de important să faceţi dacă copilul dumneavoastră frecventează deja o gradinita sau scoala. Până în prezent, există cazuri în care, în ciuda refuzului părinţilor şi a rezistenţei copil, vaccin, sau Mantoux test făcut cu forţa. În această situaţie, o renunţare în scris cu dovadă de primire a funcţionarilor săi, de la instituţia în care copilul - o asigurare bună împotriva acţiunilor arbitrare ale medicilor.

VACCINĂRI PENTRU ADULTI
În scopul de a practica anumite tipuri de adulţi muncă trebuie imunizări. Acest lucru este consacrat în lista de locuri de muncă care sunt asociate cu un risc ridicat de boli infecţioase şi necesită un program de vaccinare obligatorie (aprobat de către Guvernul Federaţiei Ruse din data de 15.07.1999 N 825).

Aceasta enumeră următoarele tipuri de lucrari:

1. Agricultură, irigare şi drenaj, construcţii şi alte lucrări de
de excavarea solului şi se deplasează, de recoltare, de pescuit, geologie, explorare, expeditie, deratizare şi de a lucra de dăunători privind zonele predispuse la infecţii, comune pentru oameni şi animale.

2. P boti pentru recoltarea, curăţarea şi îmbunătăţirea forestiere, zone de reabilitare şi de restul populaţiei în zonele predispuse
de infecţii comune pentru oameni şi animale.

3. De lucru în cadrul organizaţiilor privind achiziţiile, depozitarea, prelucrarea materiilor prime şi a produselor de origine animală provenite de la fermele de predispuse la infecţii, comune pentru oameni şi animale.

4. Activitatea de preparare, depozitare şi prelucrare a produselor agricole
pe zonele predispuse la infecţii comune pentru oameni şi animale.

5. Lucrările la sacrificarea bovinelor, infecţii pacient comună pentru oameni şi animale, recoltare şi prelucrare a primit de la el din carne şi produse din carne.

6. Lucrări asociate cu îngrijirea animalelor şi facilităţi de îngrijire a animalelor din fermele de animale predispuse la infecţii, comune pentru oameni şi animale.

7. Lucra la captarea şi deţinerea de animale fără stăpân.

8. Întreţinerea şi repararea instalaţiilor de canalizare, echipamentului şi a reţelelor.

9. Lucreze cu oameni care suferă de boli contagioase.

10. Funcţionează cu culturi vii de agenţi infecţioşi.

11. Funcţionează cu sângele şi fluidele corporale ale omului.

12. Lucrări în toate tipurile şi tipurile de instituţii de învăţământ.

În caz de non-vaccinare, în plus faţă de interzicerea "... primirea cetăţenilor de a lucra sau excluderea de civili de la locul de muncă, punerea în aplicare a care este asociată cu un risc ridicat de boli infecţioase", art. 5 din Legea federală din 17 09 1998 N 157-FZ "Pe imunoprofilaxia Boli Infectioase" prevede:
interdicţia pentru cetăţeni să călătorească în ţară, şederea în sensul că, în conformitate
cu normele internaţionale în domeniul sănătăţii sau a tratatelor internaţionale din Federaţia Rusă impune imunizare specifice;
negarea temporară de admitere a cetăţenilor în instituţiile de învăţământ şi de sănătate în caz de o masă de boli infecţioase, sau atunci când ameninţarea epidemiilor.

Este important să ştiţi că în acest ultim caz, prezenţa unor boli infecţioase masă sau ameninţarea unor epidemii ar trebui să fie menţionat în eliminarea publicată a autorităţilor, dar atunci când legătura cu medicii documentul au obligaţia de a vă informa despre data, numărul şi numele pentru referinţă.
La intrarea în anumite ţări, de obicei, necesită anumite vaccinare asociate cu situaţia epidemiei în ţară.

Astfel, în majoritatea cazurilor la cetăţenii care respectă legislaţia ţării noastre au o alegere reală, astfel cum sunt garantate de guvern: vaccinate sau să refuze vaccinarea. Caz de medicina oficiala - cu privire la poziţia dumneavoastră, evitând impunerea şi presiune.

t = "NU vaccinările: Dacă vă decideţi să" width = "300" height = "267" />

Vyacheslav carja, preşedintele Ligii pentru apărarea drepturilor civile, tată a doi copii născuţi la domiciliu şi nu primi nici un altoi.


Vaccinarea UCRAINA
În Ucraina, au încă legi care cetăţenii vigoare pentru a obţine vaccinate. Nu există lege care reglementează măsura de responsabilitate a statului pentru post-vaccinare posibile complicaţii. Dar respingerea grefelor este posibil: este suficient să se scrie în declaraţie sub formă liberă, care ar trebui să facă două exemplare şi certificate oficial.

Interne dificil să-altoite copil care nu la grădiniţă sau la şcoală. Admiterea este întotdeauna un manager sau director. Temându-se de pedeapsa de la SES, şefii de grădiniţe şi şcoli cu toată puterea lor rezista la fluxul de copii o echipa acest copil.

Pentru a evita aceste probleme, unii părinţi sunt forţaţi să cumpere un semn de la vaccinare. Prin statisticile tacită de astăzi de la Kiev, aproximativ 60% din copiii care nu sunt vaccinate, dar oficial - un ordin de mărime mai mică. Un alt mod, mai complexe, dar utile pentru societate - să îşi valorifice drepturile lor prin intermediul instanţelor judecătoreşti şi al procuraturii, referindu-se la un articol din Constituţie, dreptul la educaţie. Precedentele deja: copii, ilegal de la şcoală, repus în decizia instanţei sau prin ordin al procurorului de birou.

În 2006, în Ucraina, Liga pentru apărarea drepturilor civile. Direcţia principală a organizaţiei - vaccinare, aspectele medicale, juridice asociate cu această intervenţie medicală. Membrii Ligii sunt părinţi obişnuiţi, inclusiv medici calificaţi. Acestea sunt toate unite dorinţa să se refere constient de întreţinere a sănătăţii şi sănătatea copiilor.

LEGEA Ucrainei privind vaccinarea
Legea din Ucraina cu privire la protecţia populaţiei din Boli Infecţioase

Art. 12. "Vaccinări preventive împotriva difteriei, tusei convulsive, rujeolei, poliomielitei, tetanos, tuberculoza sunt obligatorii şi incluse în programul de imunizare.
Cum se poate observa, vaccinarea împotriva hepatitei B, Hib, rubeolei şi oreionului nu sunt obligatorii, deşi acestea sunt incluse în program.

Din păcate, acest fapt, la fel ca multe altele, necunoscute cel mai mult la părinţii care sunt în spitale vorbesc despre inevitabilitatea "de toate incluse în program.

Art. 12. "Cetăţenii adulţi injectii capabile să desfăşoare pe o bază consensuală <...>. Dacă persoana şi (sau) juridice reprezentanţii săi, să renunţe la vaccinările obligatorii, medicul are dreptul de a lua de la ei o confirmare scrisă.
Codul civil al Ucrainei

Art. 284.3. "Furnizarea de asistenţă medicală pentru o persoană care a împlinit vârsta de paisprezece ani, efectuate de consimţământul său."

Art. 284.4. "Realizabil unei persoane adulte ... are dreptul de a refuza tratamentul.
Convenţia privind apărarea drepturilor omului şi a demnităţii aplicarea de Biologie şi Medicină (Convenţia privind drepturile şi biomedicina)

Art. 5. "Orice intervenţie din sferaEALTH poate fi exercitat numai după acordul benevol şi informat al persoanei pe el. O persoană poate retrage în orice moment în mod liber consimţământul acestora. Art. 6 2. "O intervenţie asupra unui minor, care nu poate să îşi dea acordul în temeiul legii, pot fi exercitate doar cu permisiunea reprezentantului său sau de o autoritate sau persoană sau instituţie, stabilite prin lege.

Avizul minor este considerată ca un factor a cărui valoare creşte în funcţie de vârsta şi maturitatea ".


Arina de protecţie, Avocat


Legea cu privire la Republica Moldova (Sănătate Nr.411-XIII din 28.03.1995)

Sursă

Luni, 05 aprilie 2010
Vizualizări: 12753

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
8
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
23
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
99
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
278