ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Regula vieţii
La Celiabinsk, a apărut un aparat de antrenament vechi rusesc „Regula”, care-i face pe oameni bărbaţi adevăraţi.

 

- Care sunt caracteristicile proprii, ale unui bărbat adevărat? - întreabă instructorul de 35 de ani al centrului "Zdravie ", Eugene Kocikin, rebobinînd cu un bandaj elastic, mîinile mele.

El este înalt, musculos şi miţos. În societate, astfel de bărbaţi sunt numiţi macho. Lîngă ei, bărbaţii de tipul „vlăduţul mamei” şi leneşii îngroşaţi, se simt incomod.

 

 Правило жизни

 

- Încăpăţînarea este o trăsătură de bărbat? – Încerc eu să schimb subiectul conversaţiei.

- Mai bine, s-o numim persistenţă. Caracterul tău şi perseverenţa vor ajuta sa nu-ţi pierzi curajul.

„Regula” este un aparat inventat în Vechea Rusie. El corectează persoana, eliminînd pense şi neajunsuri fizice, face să crezi că posibilităţile tale sunt nelimitate. Conform unor studii, cu ajutorul lui, slavii întindeau soldaţii cu trei zile înainte de luptă. Ca apoi aceştia, sa se poată agita cu sabia toată ziua, fără hrană şi apă.

 

Правило жизни 

 

- Noi nu ne deosebim cu nimic de strămoşii noştri, - reflectă instructorul. – Doar că ei au fost educaţi în mod diferit, nu ca şi fetele. Deseori mamele, în special cele celibatare, nu le oferă fiilor, posibilitatea de a se manifesta, le controlează fiecare pas. Băiatul îşi pierde ocazia de a-şi asuma responsabilitatea. El vede mama lui - o femeie imperioasă, cu o voinţă puternică – şi se conformă ei, crescînd molatic şi lipsit de voinţă. Aparatul „Regula”, vă ajută să găsiţi ceea ce este dat de la natură, dar suprimat de viaţă.

De mîini şi picioare sunt legate cabluri. Un minut mai tîrziu, troliul va întinde articulaţiile şi muşchii şi mă voi desprinde de pămînt. Această situaţie se aseamănă cu o tortură. Sau un duel cu propria voinţă, care trimite online un semnal SOS. "Te doare, îţi vei rupe mâna, oasele, cere-le să se oprească, predă-te!"

 

Правило жизни 

 

- La început, la fiecare apare instinctul de auto-conservare, - m-a avertizat Eugen. - În capul tău este o barieră, care îţi limitează opţiunile. Trebuie s-o depăşeşti. În box, există un concept de ultimele zece secunde ale luptei. Dacă le vei lucra, atunci poţi obţine victoria. Este o calitate pur masculină. Aici ea se căleşte.

Cînd eşti atîrnat în aer în poziţie de stea, instructorul dă comanda. De exemplu, să tragi la maxim braţele şi picioarele la piept, menţinîndu-le timp de 40 secunde. Şi aşa de cîteva ori.

 

Правило жизни 

 

Cînd totul se termină, se pare că în interior s-a produs o explozie mare şi în inima ta a început să apară un nou univers. După o clipă, această metaforă este înlocuită cu un gînd mai simplu:"totul s-a sfîrşit, ai reuşit".

Aparatul „Regula” a fost restabilit de Serghei Zaiţev, un adept al religiei creştine veche din Sanct-Petersburg, care a găsit ideea, în cărţile lui Alekseev. Zaiţev a prezentat agregatul ca un distrugător de stres perfect. Care perturbează echilibrul pentru a întări temelia interioară. În timpul exerciţiului, corpul şi mintea sunt sub presiunea a nişte sarcini nebune. Dacă vei învăţa să le înfrunţi, atunci vei fi capabil să te autocontrolezi în situaţii stresante.

- Avem şi un antrenament special de familie, - continuă Eugen. – Cînd pe partea de sus se află prietena sau soţia. Rezultă o sarcină dublă. Dar, vine un moment cînd persoana atinge limita, la ea se sfîrşeşte energia, pe care femeia ajută s-o completezi. Uneori cu cuvinte, uneori cu un gest sau o mişcare. Vezi pe troliu un tirfon îndoit? Sarcina este de o sută de tone. Şi a făcut acest lucru un tip obişnuit, care este departe de sport şi nu desprinde maşina de pămînt. Aceasta se numeşte - a prinde chef de ceva. Ceva similar se întîmplă în situaţii extreme. Vezi un copil zdrobit de copac, ridici copacul şi îl arunci la o parte. În stare normală, nu-l vei urni din loc.

Eugen, a absolvit catedra de medicină sportivă a Universităţii din Ural. Reabilitarea oamenilor, este obsesia lui. Împreună cu partenerul său, Oleg Donţov, a însuşit metoda în capitala nordică, a achiziţionat aparatul şi l-a instalat la Celiabinsk. Verificarea tăriei urmată de o baie cu aburi costă 1000 de ruble. În viitor, Kocikin intenţionează să pregătească o justificare medicală oficială pentru aparat.

 

Правило жизни 

 

Ies din centru cu un sentiment ciudat. Că am devenit un pic mai mult decît un tip obişnuit şi un pic mai puţin decît un superman. În următoarea dimineaţa, euforia va trece şi va rămâne doar satisfacţia în urma celui mai adînc somn din ultimul an, dureri în tot corpul şi zgîrieturi pe mîini. Şi amintiri despre un instructor ciudat, care este similar cu o copie reînviată al aparatului preferat. El, de asemenea, nu crede în slăbiciune şi îi face pe oameni bărbaţi adevăraţi.

 

Правило жизни 

 

 

Sursa: vip74.ru

 

Miercuri, 15 august 2012
Vizualizări: 2613

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
32
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
28
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
202
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
298