ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Restaurant subacvatic din Maldive — Itha




Acest restaurant subacvatic este situat in Maldive, la o adîncime de 4,87 metri sub nivelul mării. Restaurantul Itha, deschide o privelişte fără precedent la 180 de grade în lumea subacvatică și viața marină, în timp ce luaţi prînzul sau cina. Acest local unic, face parte din staţiunea balneară Conrad Maldives Rangali Island. Itha, poate fi numit unul dintre cele mai neobişnuite restaurante din lume.

 

 

 

În limba locală, Itha înseamnă sidefiu. Materialul principal folosit în construcția restaurantului, a fost acrilul transparent fortificat. Structura poate găzdui 14 persoane. Spaţiul interior constituie 5 x 9 metri, iar conceptul a fost proiectat de arhitectul şi designerul John Murphy. Deschiderea oficială a restaurantului subacvatic în Maldive a avut loc la 15 aprilie 2005.

 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

 

Intrarea în interior se efectuează la acostare printr-o scară realizată în formă de spirală într-un pavilion de paie. Conform proiectului, timpul de funcţionare a structurii constituie 20 de ani.

 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

 

Spaţiul de sub apă poate fi, de asemenea, utilizat pentru nunţi şi evenimente private, dar la o cerere specială poate fi chiar transformat într-un dormitor subacvatic. Vă sugerăm să admiraţi fotografiile restaurantului subacvatic, precum și peisajele frumoase din staţiunea balneară din Maldive.

 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

Подводный ресторан на Мальдивах - Итха 

 

 

Sursa: lifeglobe.net

 

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 14 octombrie 2012 11:04
Vizualizări: 7231

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
150
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
234
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
233
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
256