Reţeta de dietă crudă: torta din nucă de cocos
Toată lumea ştie că dacă rawfoodiştii vreau ceva "mai greu", mai bine să prefere reţetă bucătăriei crude, decât termice. Aşa dar, vă propunem reţeta „crudă” a tortei din nucă de cocos:
O nucă de cocos
50 g de curmale
5 banane
200 g de migdale
Nuca de cocos se zdrobeşte într-un blender până la dimensiunea de geluire. Tot aşa se procedează cu migdale. Apoi, se cufundă în blender câteva banane şi curmale şi împreună se duce până la uniformitate. Pasta de curmale se amestecă cu migdale. Într-o farfurie adâncă se pune celofan, şi apoi se formează straturi: de nucă de cocos, de pastă de migdale, de felii de banane, partea de sus se unge cu o crema făcuta dintr-o banană mestecată în blender. Straturile se repetă de mai multe ori. Aveţi posibilitatea să adăugaţi un măr sau unele fructe. Apoi răsturnaţi forma cu atenţie pe un platou şi se înfrumuseţează. Prăjitură delicioasă este gata).
Sursa: 1v-maline.ru