ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețetă populară pentru păstrarea tinereții


Pur și simplu amestecați toate ingredientele și luați cîte o linguriță zilnic pe stomacul gol...

În conceptul "bătrînețe" există două componente principale. Pe de o parte, există într-adevăr procese naturale de îmbătrînire a organismului, ele sunt fiziologice și ireversibile, dar ele pot fi și trebuie încetinite. Cealaltă parte a bătrîneții este cea psihologică. Aceasta este propria ta percepție despre tine și despre viața ta, despre organismul tău.

Pentru această rețetă minunată veți avea nevoie de:

200 de grame de miere

100 ml suc de lămîie

50 ml ulei de măsline

Mierea normalizează activitatea multor organe interne, îmbunătățește compoziția sîngelui, crește imunitatea, este o sursă puternică de energie, protejează organismul de îmbătrînirea prematură.

Pur și simplu amestecați toate aceste ingrediente și consumați zilnic cîte o linguriță pe stomacul gol. A se păstra la frigider.

Lămîia este foarte utilă, are o mare importanță în procesele metabolice ale organismului care apar la nivel celular.

Puteți prepara acest medicament în porții mici în fiecare dimineață în această proporție — două lingurițe de miere, o linguriță de suc proaspăt de lămîie, 0,5 lingurițe de ulei de măsline.

Uleiul de măsline are o bună proprietate anti-îmbătrînire, datorită conținutului de vitamina E și antioxidanți, previne cu adevărat îmbătrînirea celulelor, netezește ridurile și previne apariția acestora. Pentru aceste proprietăți, este recomandat în special copiilor și vîrstnicilor, precum și doamnelor care doresc să-și prelungească tinerețea.

În concluzie, aș dori să adaug. Vreți să nu îmbătrîniți mai mult și să rămîneți tineri? Alimentați-vă corect, duceți un stil de viață sănătos. Pentru a nu îmbătrâni, trebuie să beți multă apă simplă. În cele din urmă, cel mai important lucru este să simțiți tinerețea sufletului.

Citiţi de asemenea

Fără natură, omul nu poate exista nicăieri. Oamenii iubesc să meargă în drumeții, să se plimbe prin pădure și să petreac...
128
Prima fotografie: tufișurile cresc direct pe construcție, totul este acoperit cu pământ și dărâmături, pe jos sunt bucăț...
209
Un videoclip nou de la Ze Frank despre modul de răspândire a semințelor plantelor prin încolăciri.  ...
159
Când o persoană deja știe să vorbească, apare nevoia de a împărtăși cu ceilalți ceea ce știe, fie planuri și fantezii. D...
325