ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețetă populară pentru păstrarea tinereții


Pur și simplu amestecați toate ingredientele și luați cîte o linguriță zilnic pe stomacul gol...

În conceptul "bătrînețe" există două componente principale. Pe de o parte, există într-adevăr procese naturale de îmbătrînire a organismului, ele sunt fiziologice și ireversibile, dar ele pot fi și trebuie încetinite. Cealaltă parte a bătrîneții este cea psihologică. Aceasta este propria ta percepție despre tine și despre viața ta, despre organismul tău.

Pentru această rețetă minunată veți avea nevoie de:

200 de grame de miere

100 ml suc de lămîie

50 ml ulei de măsline

Mierea normalizează activitatea multor organe interne, îmbunătățește compoziția sîngelui, crește imunitatea, este o sursă puternică de energie, protejează organismul de îmbătrînirea prematură.

Pur și simplu amestecați toate aceste ingrediente și consumați zilnic cîte o linguriță pe stomacul gol. A se păstra la frigider.

Lămîia este foarte utilă, are o mare importanță în procesele metabolice ale organismului care apar la nivel celular.

Puteți prepara acest medicament în porții mici în fiecare dimineață în această proporție — două lingurițe de miere, o linguriță de suc proaspăt de lămîie, 0,5 lingurițe de ulei de măsline.

Uleiul de măsline are o bună proprietate anti-îmbătrînire, datorită conținutului de vitamina E și antioxidanți, previne cu adevărat îmbătrînirea celulelor, netezește ridurile și previne apariția acestora. Pentru aceste proprietăți, este recomandat în special copiilor și vîrstnicilor, precum și doamnelor care doresc să-și prelungească tinerețea.

În concluzie, aș dori să adaug. Vreți să nu îmbătrîniți mai mult și să rămîneți tineri? Alimentați-vă corect, duceți un stil de viață sănătos. Pentru a nu îmbătrâni, trebuie să beți multă apă simplă. În cele din urmă, cel mai important lucru este să simțiți tinerețea sufletului.

Citiţi de asemenea

Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie...
31
Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
29
YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
537
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
532