ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețeta secretă de ceai a lui Ginghis Han


Cei care consumă acest ceai, nervii devin de oțel, iar viața pare plină de bucurie și de sens...

După cum știți, Ginghis Han și armata sa au cucerit aproape jumătate din lume. Marșurile lungi și obositoare, împreună cu bătăliile feroce, desigur, epuizau războinicii lui Han. Cum de reușeau să-și mențină forțele și echilibrul nervos? Se pare că Ginghis Han a ordonat armatei sale să bea un ceai special, care ajuta la menținerea sănătății și a echilibrului interior al soldaților.

Acest ceai minunat consta din cantități egale de oregano, pojarniță (sunătoare) și mentă.

Pentru acest ceai este nevoie de:

1 lingură (cu vîrf) de oregano,

1 lingură (cu vîrf) de pojarniță,

1 lingură (cu vîrf) de menta.

Se amestecă aceste plante. Apoi luați 1 lingură de amestec, turnați peste ea 1 litru de apă clocotită și infuzați 15-20 de minute. Beți ceaiul fără a-l strecura. Lăsați iarba să rămînă pe fundul vasului pînă până când veți bea lichidul. Ceaiul trebuie băut regulat, el are o putere imensă. Dacă îl beți toată iarna, atunci în primăvară veți simți cum nervii s-au recuperat și creierul funcționează energic și constant. Consumul acestui ceai va reduce la minimum riscul de accident vascular cerebral și de atac de cord.

Interesant este faptul că fondatorul Imperiului Mongol, Ginghis Han, a avut o energie și o putere uimitoare de care a dat dovadă pe cîmpul de luptă. Mai mult, el avea un harem de 2.000 de femei și trebuie spus că femeile chiar luptau pentru o noapte cu domnul lor.

Miercuri, 16 iunie 2021
Vizualizări: 788

Citiţi de asemenea

Principala caracteristică a pădurii, au aflat cercetatorii, au fost copacii vechi din specia Eospermatopteris și Archaeo...
60
Anume așa – o cremă magică,  de casă propune o femeie de 57 de ani să fie numită crema de întinerire, rețeta căre...
225
Republica Moldova, alături de Grecia, Armenia și Georgia și-a propus să modernizeze companiile asociate cu cultivarea și...
67