ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețete de frumusețe și sănătate … 

 

 

Orice femeie, indiferent de vârstă și statutul ei social, vrea să arate atractiv. Și pentru a face față unei astfel de sarcine ea este ajutată de cosmetica decorativă. Însă uneori conținutul cosme ticilor noastre - rimel, ruj, pudră, fond de ten - poate dăuna sănătaţii femeii. Deci, ce este de făcut? La urma urmei, femeia doreşte în continuare să arate frumos.

 

Vă propunem mijloacele alternative care pot înlocui machiajul.

Ţineţi minte: simplitatea este perfecțiunea ... Aceeași expresie poate fi aplicată în raport cu frumuseţea. Cu cât mai simple și mai naturale sunt produsele de îngrijire, cu atât mai bun și mai util este rezultatul final pentru sănătatea dvs. Deci, să aruncăm o privire nouă asupra lucrurilor familiare care ne înconjoară.

 

Îngrijirea pielii

Ca pielea dvs. să facă față sarcinilor și responsabilităților sale și să aibă un aspect sănătos și frumos, ea necesită o îngrijire adecvată care include următoarele puncte:

- Duşul de dimineaţă rapid. Sunt suficiente cinci minute de un jet de apă caldă pentru ca organismul dvs să se trezească, iar pielea să devină curată şi umedă. Nu este necesar să abuzaţi de geluri și săpunuri pentru duș - acestea usucă pielea, la fel ca şi apa prea fierbinte care, de asemenea, poate crește tensiunea arterială.

-Curăţarea faciala de dimineaţă cu ajutorul compreselor umede: se ia o cârpă obișnuită înmuiată în apă cu adaos de decoct de mușețel sau de lavandă sau câteva picături de ulei din arbore de ceai. Atașați cârpa timp de câteva secunde pe faţă.

- Nu uitaţi de hidratarea pielii cu ajutorul cremelor hidratante pe bază naturală. Pentru pielea uscată se vor potrivi produsele care conțin ulei de floarea-soarelui sau ulei de susan, pentru tenul gras mai bine folosiți o cremă hidratantă fără ulei.

- Nu uitaţi o dată pe săptămână să faceţi curățarea pielii. Faceţi o baie de aburi deasupra unei cratiţe cu apă fierbinte sau cu ajutorul unui dispozitiv portabil, iar apoi ștergeți pielea cu sucul de aloe care curăța bine porii.

- Dacă anii de viață au lăsat amprenta pe fața dvs. în formă de riduri, iar pielea și-a pierdut elasticitatea şi începe să îmbătrânească, trebuie să încetaţi să spălaţi faţa cu apă și săpun, iar pentru scoaterea machiajului utilizaţi lapte cosmetic cu glicerină vegetală și semințe de măceş. În centrul atenției sporite trebuie să fie şi zona pleoapelor. Asigurați-vă să hrăniţi şi să hidrataţi aceste locuri cu mijloace speciale.
- Modul de viață afectează pielea dvs.: fiţi mai des în aer liber, renunţaţi la alcool și alte vicii, beţi pe zi cel puțin opt pahare de apă şi mai puţină cafea.

- Pielii dvs îi vor fi utile vitaminele: vitamina A (care se găseşte în varză, urzici, fructe și legume de culoarea galben-portocaliu), C (fructe citrice, ardei, broccoli), E (uleiuri vegetale, pâine din cereale integrale), seleniu (usturoi, cereale integrale, ceapă), acizii grași omega (pește din familia somon).

- Nu uitaţi de masajul pielii, atitudinea pozitivă față de viață, protecție împotriva soarelui (cu cât mai puţin faceţi plajă, cu atât aspectul vă este mai tînăr).

 

Ochii

Puteţi reduce umflarea pleoapelor cu ajutorul pungilor de ceai de mușețel, pe care le veţi ține pe pleoape cel puțin cincisprezece minute.

 

Dinții

Pentru ca zâmbetul dvs să fie pur alb fără agenți de înălbire, mâncaţi cât mai multe fructe, in special, căpşuni.

 

Pielea tălpii şi coatelor se înmoaie prin băi cu săre fină obișnuită. După procedură nu uitaţi să ungeţi pielea cu o cremă hrănitoare.

Și, în sfârșit, frumuseţea şi atractivitatea naturală sunt scrisoarea de recomandare, care vă va ajuta să câștigaţi inimile celor din jur ...

 

 

Sursa: facebook.com/TerraMed

 

Vineri, 08 martie 2013
Vizualizări: 3312

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
33
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
22
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
305
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
277