ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețetă de cvas fără sare, zahăr și drojdii

O rețetă veche rusească. O ridiche (în rețeta originală – ridiche neagră) și o sfeclă mare se spală, se taie codițele și resturile de frunze, nu se curăță, se taie în cubulețe de aproximativ 1,5 cm grosime, lungimea – aleatorie. Se pun într-un borcan de trei litri, se toarnă apă (fiartă sau crudă). Se lasă la temperatura camerei 3 zile. Peste o zile cvasul va face spumă. Înseamnă că bacteriile, ce se află întotdeauna pe suprafața legumelor crude, și-au început activitatea nobilă. Peste trei zile, cvasul e gata și poate fi pus în frigider sau poate fi lăsat încă o zi la temperatura camerei. Puteți face cvas separat din ridiche și sfeclă.

 

sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

В прошедший уик-энд, 31 мая, в природно-культурном заповеднике Старый Орхей, в селе Бутучены, в теплой атмосфере незабыв...
207
Celebrul medic olandez Cornelius Moerman, care și-a dedicat decenii întregi studiului și tratării cancerului (a decedat ...
395
Mulți grădinari au încercat să înrădăcineze butași în apă. La prima vedere — metoda pare simplă și comodă. Dar succesul ...
265
Astronomii de la Academia Chineză de Științe din Nanjing au descoperit un fenomen neobișnuit în inima galaxiei noastre —...
367