ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețetă de cvas fără sare, zahăr și drojdii

O rețetă veche rusească. O ridiche (în rețeta originală – ridiche neagră) și o sfeclă mare se spală, se taie codițele și resturile de frunze, nu se curăță, se taie în cubulețe de aproximativ 1,5 cm grosime, lungimea – aleatorie. Se pun într-un borcan de trei litri, se toarnă apă (fiartă sau crudă). Se lasă la temperatura camerei 3 zile. Peste o zile cvasul va face spumă. Înseamnă că bacteriile, ce se află întotdeauna pe suprafața legumelor crude, și-au început activitatea nobilă. Peste trei zile, cvasul e gata și poate fi pus în frigider sau poate fi lăsat încă o zi la temperatura camerei. Puteți face cvas separat din ridiche și sfeclă.

 

sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

În lumea contemporană, unde tehnologiile ne despart adesea de natură, practicile vedice oferă metode profunde de restabi...
171
Lumea contemporană se grăbește înainte cu o viteză amețitoare. Tehnologiile cuceresc toate domeniile vieții noastre, sch...
143
Omul este singura ființă de pe această planetă capabilă să își exprime gândurile prin cuvinte.Lumea este plină de mari r...
130
Maimuțele capturate din sălbăticie și aduse la grădina zoologică înțeleg clar că stăpânul și angajații grădinii zoologic...
329