ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețetă de cvas fără sare, zahăr și drojdii

O rețetă veche rusească. O ridiche (în rețeta originală – ridiche neagră) și o sfeclă mare se spală, se taie codițele și resturile de frunze, nu se curăță, se taie în cubulețe de aproximativ 1,5 cm grosime, lungimea – aleatorie. Se pun într-un borcan de trei litri, se toarnă apă (fiartă sau crudă). Se lasă la temperatura camerei 3 zile. Peste o zile cvasul va face spumă. Înseamnă că bacteriile, ce se află întotdeauna pe suprafața legumelor crude, și-au început activitatea nobilă. Peste trei zile, cvasul e gata și poate fi pus în frigider sau poate fi lăsat încă o zi la temperatura camerei. Puteți face cvas separat din ridiche și sfeclă.

 

sursa: econet.ru

Citiţi de asemenea

La Detail Garage oferim o gamă completă de servicii de detailing auto, pentru ca mașina dvs. să arate mereu ca nouă și s...
191
Deși toamna este în plină desfășurare, la XOstudio FLOWERS am început deja să ne pregătim pentru magia sărbătorilor de i...
308
Astăzi dorim să vă prezentăm o băutură naturală de casă, care este excelentă pentru organismul dumneavoastră. Dacă beți ...
423
Pentru toți amatorii de muzică bună! Pe 15 noiembrie, la Arena Chișinău, la ora 18:30, va avea loc mult-așteptatul conce...
285