ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Revista ”Automobile” a recunoscut Tesla Model S „Maşina Anului”
 

 

În ciuda avizului puţin măgulitor al candidatul prezidențial, Mitt Romney, compania auto Tesla continuă să colecteze o armată de fani, care au inclus și redactorii uneia dintre cele mai prestigioase reviste auto din Statele Unite ale Americii – „Automobile”.

 

O astfel de înaltă apreciere este îndeosebi de surprinzătoare, având în vedere experiența limitată a companiei Tesla pe piața auto și faptul că la momentul dat, a fost lansată doar o mie de maşini electrice Model S. O situație similară a avut loc în 2011 după lansarea hibridului Chevrolet Volt, care a adunat rapid o listă lungă de premii și titluri datorită soluțiilor tehnologice inovatoare.

 

Журнал «Automobile» признал Tesla Model S «Автомобилем года» 

 

Redactorii revistei „Automobile”, au recunoscut că nu așteptau multe de la un car electric și prin urmare, capacitățile sale au fost pentru ei o surpriză plăcută. Mai mulţi membri ai juriului au avut ocazia să conducă Tesla Model S, pentru prima dată la preselecţia concursului "Maşina Anului". Primul lucru care a surprins experţii a fost faptul că ei nu au avut nevoie să creeze condiții speciale pentru a testa maşina electrică, așa cum s-a întâmplat în timpul testelor celorlalte modele electrice.

Datorită performanței bateriei electrice de 85 kWh Modelul S s-a prezentat excelent la testele care au durat toată ziua. În ciuda acţionării electrice high-tech, interiorului elegant și rezervei de energie pentru aproximativ 425 km, cea mai mare impresie asupra experţilor a produs puterea carului electric și caracteristicile sale de manevrabilitate.

 

Журнал «Automobile» признал Tesla Model S «Автомобилем года» 

 

Toţi driverii care au participă la testul drive au recunoscut că electricul accelerează uluitor de rapid, ceea ce este deosebit de periculos, având în vedere tăcerea absolută a funcţionării. Pentru a compara capacitatea Tesla Model S cu caracteristicile sedanului sport BMW M5 cu 560 CP sub capotă, piloţii au organizat o cursă neoficială până la 160 km / oră. Câştigătorul a fost electricul Tesla.

Printre alte avantaje ale maşinii electrice Model S, redactorii revistei „Automobile” au remarcat activitatea excelentă a servodirecției și ușurința cu care o maşină electrică cu greutate mai mare de 2 tone a depăşit virajele. Iar, suspensia vehiculului a fost în măsură să treacă cu succes gropile incomode pentru alte maşini.

 

Журнал «Automobile» признал Tesla Model S «Автомобилем года» 

 

În ciuda tuturor farmecelor maşinii electrice Model S, experţii din industria auto se întreabă dacă compania Tesla are suficiente forţe şi capacităţi de a concura cu marii producători care de mult timp au împărţit piaţa automobilelor.

 

 

Sursa: ekopower.ru

 

Sâmbătă, 22 decembrie 2012
Vizualizări: 1929

Citiţi de asemenea

Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
96
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
414
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
548
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
399