Rezidenţii Serov invitat să autorizeze stabilirea de aşezări tribale

/ Vizionări: 6852

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Жители Серова просят разрешить создать им родовые поселения În regiunea Sverdlovsk pot apărea sat de rudenie. Deşi această previne legilor funciare.

Rezidenţii Serova intenţionează să facă apel la deputaţi din Regiunea Sverdlovsk Dumei cu o cerere de modificare a legii funciare pentru a permite alocarea de terenuri pentru stabilirea propriilor aşezările lor. iniţiat tratamentul au fost activişti ai mişcării "Cedrii Sunători ai Rusiei".

"Vrem sa proprie de producţie agricolă. Vrem să trăim în aşezările de mediu prietenos. În Serowe-ne pentru mai mult de 20 de familii. Vrem fiecare familie să aibă alocat terenuri pentru 1-1,5 ha. Socket de acoperire, cedrii, să construiască o casă din lemn şi va trăi. Legea permite transferul de teren agricol în folosinţă, dar nu suntem de gând să ridice bovine acolo. Mai mult, prin lege, nu putem reduce pin pe parcelele identificate la cedrii de plante ", - a spus JustMedia membru al mişcării" Cedrii Sunători ai Rusiei "Speranta Daminova.

Încercările de a aduce la problema administraţiei locale până în prezent nu ajunge la nimic plumb. Reprezentanţii Serov "Cedrii Sunători ai Rusiei" sugerează crearea în regiunea Sverdlovsk drept asupra satelor tribale, care să permită alocarea de terenuri. Un proiect de lege similar a fost creat în regiunea Voronej.

Sursă