Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2014/02/cernaya_redka_med.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Ridichea neagră cu miere pentru tuse
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ridichea neagră cu miere pentru tuse
 

Din timpurile vechi ridichea neagră cu miere a fost considerată cel mai fiabil agent imunoeficient și antimicrobian. Acesta este utilizat pentru a trata diferite maladii -tuse și bronșita. Ridichea cu miere este o substanță perfectă care ajută la vindecarea tusei și este folosită timp de multe decenii pentru tratamentul pacienților. Există mai multe rețete.

1. Aveți nevoie de o ridiche neagră de o dimensiune mijlocie, care se spală bine, apoi se taie partea de sus ce va servi ca un capac. Trebuie să utilizați un cuțit subțire și ascuțit și cu el se elimină din mijloc o parte a cărnii. Ați obținut o oală mică în interiorul ridichii. În aceasta se pune două lingurițe de miere și se acoperă cu capac (tăiat din partea de sus). Mierea nu trebuie să acopere complet orificiul din ridiche, deoarece este nevoie de un loc pentru formarea sucului. Trebuie să așteptați 12 ore, dacă preparați remediul seara, în dimineața puteți utiliza deja sucul de ridiche și miere care se formează în acest timp în interior.

Aveți nevoie să consumați sucul de ridiche neagră pentru tuse de 3 ori pe zi, cu câteva minute înainte de masă, o lingură pentru adulți. Copiilor li se dă o linguriță de 3 ori pe zi. Procedura de preparare este repetată pe noapte, adăugând miere în interiorul ridichii. Un alt ridiche trebuie să fie luat după 3 zile. O astfel de siropă este de obicei foarte populară printre copii și ei o beau cu plăcere.

2. Puteți folosi un mod mai simplu de preparare. Aveți nevoie să luați o ridiche neagră mare, spălați-o bine și curățați. Apoi treceți ridichea prin răzătoare, stoarceți sucul prin tifon și amestecați-l cu 2 linguri de miere. Mierea se va dizolvă rapid și băutură va fi gata pentru consum.

3. Câteva ridichi se spală și se curăță, se taie în felii mici sau cuburi, se pun într-o oală și se acoperă cu miere. După 12 ore ridichea va lăsa mult suc, care ar trebui să fie consumat înainte de masă câte o lingură de 3 ori pe zi. Această metodă este mai economică și ridichea nu se usucă.

Ridichea cu miere pentru tuse la copii

Puteți începe cu o picătură. Crescând doza cu 2 picături în fiecare zi, puteți o aduce la o lingură. Sucul se dă de 3 ori pe zi, cu 20 de minute înainte de mese.

Dacă sunteți alergic la miere?

Pentru cei care sunt alergici la miere, se prepară ridichea cu zahăr sau în același mod se coace în cuptor.

Pentru a face acest lucru, luați o ridiche neagră mijlocie, spălați și curățați, tăiați în bucăți mici, presărați cu zahar și puneți într-o cratiță, acoperiți cu capac. Se coace la 100-120 grade timp de aproximativ 2 ore. Odată ce ridichea se răcește, scurgeți sucul și restul aruncați . Se recomandă să luați 1-2 lingurițe de 3 ori pe zi înainte de mese.

Unde altundeva se folosește sucul de ridiche neagră cu miere?

Astăzi mulți se întorc spre medicina populară care a evoluat timp de secole și a transmis în vremurile noastre cele mai bune și eficiente metodele de tratament, dovedite de multe ori. Sucul de ridiche cu miere medicii recomandă să consumați la tratamentul răgușelii, tusei uscate, bolilor tractului respirator superior și chiar tusei convulsive și bronșitei.

Ridichea neagră pentru tuse ajută la mulți oameni, devenind de multe ori un mijloc de salvare. Iar vitamina C conținută în ea ajută la recuperarea rapidă a organismului după maladie.

Sâmbătă, 08 februarie 2014
Vizualizări: 21153

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
55
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
229
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
46
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
143