ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusia pregătește un proiect ambițios pentru a proteja speciile felinelor mari pe cale de dispariție
World Wildlife Fund în colaborare cu Fondul Global de Mediu (GEF) au anunțat despre disponibilitatea de a oferi Rusiei 60 milioane de dolari pentru a susține lucrările destinate conservării speciilor de feline pe cale de dispariție, inclusiv leopardul oriental din regiunea Amur și Asia, tigrul Amur și leopardul zăpezilor.

10 milioane de dolari din această sumă vor veni din bugetul  World Wildlife Fund, iar 12,5 milioane de dolari va aloca Fondul Global de Mediu, restul sumei va proveni din bugetele  țărilor care sunt parteneri GEF.

Bazându-se pe aceste fonduri, echipa de ecologiști pe tot parcursul anului va dezvolta un proiect pentru a sprijini zonele protejate locuite de feline rare, al cărui punere în aplicare este preconizată pe timp de patru ani. Proiectul va include ariile protejate în Caucazul de Nord, Altai, Extremul Orient și în Munții Sayan.

De asemenea, este cunoscut faptul că ecologiștii intenționează să atragă activ în punerea în aplicare a proiectului o serie de organizații non-guvernamentale, mediul științific și cel de afaceri, precum și autoritățile locale.

În afară de lucrul asociat de protecția specială a zonelor naturale, reprezentanți ai biroului rus de WWF intenționează să dezvolte în mod activ legislația internațională referitoare la resursele biologice, pentru a promova cooperarea internațională în domeniul activității anti-braconaj și a desfășura o misiune extinsă în rândul populației care va ajuta felinelor pe cale de dispariție .

Luni, 16 decembrie 2013
Vizualizări: 1344

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
193
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
98
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
138
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
88