ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Să ia drumul «rulouri Solar!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Energia solară este în creştere în faţa ochilor noştri. Înainte de a ne spune despre celule solare flexibile făcute pe o foaie de metal, astfel cum a găsit un nou dispozitiv din partea companiei SolarRoll Brunton.

Dispozitivul arata ca un mat plastic flexibil, care poate fi pliat într-un tub pentru transport usor. "Pad" se face şi materialul transparent de natură să curge lumina ultrafioletovy, şi este de asemenea un capac rezistent la apa pentru celule solare, realizate din celule solare flexibile.

Возьми в дорогу «Солнечные роллы»!

O altă caracteristică remarcabilă a acestei unitati este abilitatea de a combina mai multe "rulouri" într-o unitate pentru a creşte puterea.

Возьми в дорогу «Солнечные роллы»!

SolarRoll vine în mai multe variante:

SolarRoll 1914 - de la 14 wati (15.4 V / 900 mA) - pentru încărcarea laptop-uri şi telefoane prin satelit, SolarRoll 9-9 waţi (15,4 V / 600 mA) - pentru încărcarea telefoane mobile, camere digitale şi camere video şi SolarRoll 1914 - din 14 waţi ( 15.4 V / 300 mA) - pentru încărcarea dispozitivele mici, cum ar fi mp3-playere şi telefoane mobile. Vand SolarRoll 9 pot fi la pretul de 480.60 dolari, iar preţul SolarRoll 14 cu privire la site-ul producătorului 655.20 dolari. Decizia nu vine ieftine, dar sperăm că dezvoltarea tehnologiei şi popularizarea unor noi astfel de produse în viitorul apropiat va duce la reduceri semnificative de preţ.

Возьми в дорогу «Солнечные роллы»!

Cred că un astfel de dispozitiv va deveni un lucru indispensabil nu numai pentru picnic, zi liberă, dar se găseşte, de asemenea, aplicarea acestuia în serviciul de salvare şi Centrele de sănătate de telefonie mobilă, după cum aprecia cu siguranta SolarRoll turişti şi yaucht.

Возьми в дорогу «Солнечные роллы»!

Sursă

Vineri, 05 februarie 2010
Vizualizări: 2616

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
352