--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Să ne curățim de paraziți

Cea mai eficientă și mai accesibilă metodă împotriva paraziților și pentru curățarea generală a organismului este de a bea pelin amar și cuișoare timp de 21 de zile.

O rețetă experimentată

Într-un rîșniță de cafea se macină ambele ierburi separat. Imediat după aceea, rîșnița de cafea trebuie bine spălată, de altfel mirosul se absoarbe puternic.

Ierburile tocate se beau cîte o linguriță de fiecare pe zi (cu fîrf pentru adulți, rasă - pentru copii), chiar înainte de cină. Mai întîi pelin, apoi cuișoare. Se administrează seara, deoarece paraziții se activează în această perioadă. Beți cu multă apă (puteți și cu miere). După aceea, mîncarea va înlătura amărăciunea rămasă a pelinului și iuțeala cuișoarelor.

Pelinul distruge speciile adulte, iar cuișoarele — ouăle și larvele.

După 21 de zile, trebuie să beți în fiecare a treia zi pentru profilaxie.

Ierburile nu trebuie fierte pentru a nu pierde din nutrienți după prelucrarea termică.

Nici suplimentele alimentare și pastilele nu se compară după "eficacitate-disponibilitate" cu această soluție.

În timpul curățării, pot ieși foarte mulți paraziți morți (deși acest lucru nu este vizibil), deoarece nu există nici un parazit care să tolereze o astfel de amărăciune.

Dacă aveți o greutate de 100 kg, atunci este posibil să aveți în organism 10 kg de paraziți. Oamenii obezi slăbesc. Oamenii deștepți devin înțelepți…

Ușurința se simte deja în a doua săptămînă de aplicare a acestei simple metode-minune.

Nu ar trebui să administrați mai mult de 21 de zile la rînd, deoarece există paraziți care nu ar trebui să fie scoși din organism.

În timpul unei astfel de curățări, nu ar trebui să utilizați substanțe cu bacterii utile, deoarece acestea oricum vor fi distruse de pelin. Puteți folosi bacteriile utile și bastoanele numai după o zi de odihnă.

Pelinul și cuișoarele trebuie luate numai în formă uscată! Produsul măcinat se pune în gură (luînd în prealabil aer în plămîni) și se bea cu apă curată. În același timp, este mai bine să nu inspirați, ci să expirați aerul…

P. S. Un alt remediu minunat împotriva paraziților: 3 lingurițe de pelin, 2 lingurițe de vetrice și 1 linguriță cuișoare. De asemenea, se macină într-o rîșniță de cafea, se amestecă. Luați, începînd cu vîrful unei lingurițe, aducînd doza timp de o săptămînă pînă la o jumătate de linguriță, pe stomacul gol, cu apă și seara înainte de mîncare, într-o jumătate de pahar de morcovi rași. Prezența vetricei va permite extinderea spectrului de paraziți patologici uciși, asupra cărora nu acționează pelinul. Vă doresc tuturor mult noroc în restabilirea curățeniei corpului fizic!

Autor: Serghei Doroganov

ABONAȚI-VĂ
Joi, 21 mai 2020 9:00
Vizualizări: 663

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
132
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
125
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
119
Încă în uz astăzi, în Anglia....
255