ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Salata din sfeclă, care restabilește vedere, curăță intestinul și rinichii

Nu multora le place gustul, dar sfecla are un șir de avantaje pentru sănătate – de exemplu, ea poate elimina grăsimea din ficat, previne impurificarea intestinului și ajută la restabilirea vederii. Și aceasta nu e întreaga listă a avantajelor ei !

Eu am 60 de ani și această plantă mi-a întors vederea, m-a ajutat să elimin grăsimea din ficat și mi-a curățit complet intestinul! Eu am început pur și simplu să consum doar un ingredient. Acum vreau să împărtășesc această rețetă utilă!

Majoritatea oamenilor, în primul rînd, se gîndessc la sănătatea lor. Grija față de sănătate este un lucru dificil – cu trecerea timpului, organele noastre și funcțiile organismului se înrăutățesc, iar asta conduce la probleme, precum pierderea vederii sau obstrucția intestinului. Uneori, prea multă grăsime se acumulează în ficat și să provoace numeroase probleme, care cu siguranță, influențează asupra sănătății generale. Din fericire, există un ingredient natural, care poate ajuta – sfecla.

Sfecla este o legumă roșie, folosită în general în formă fiartă sau în salate.

Sfecla are un șir de avantaje. Ea ameliorează circulația sîngelui, fortifică sistemul cardiovasculat și asigură corpul cu energie suficientă pentru întreaga zi. Această legumă conține betain și triptofan, substanțe rare, care pot calma nervii și lupta cu stresul. Sfecla are proprietăți antiinflamatoare, conține antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi din corpul vostru și ameliorează starea generală a sănătății. Iată cum trebuie să preparați o salată sănătoasă din sfeclă, pe care o puteți mînca în fiecare zi.

Ingrediente:

2-3 sfecle

2 cepe

Ulei de măsline

Oțet

Sare după gust

Preparare:

Sfecla se curăță și se fierbe în apă cu sare, apoi se taie în felii. Apoi se taie ceapa și se amestecă cu sfeclă, apoi se adaugă puțin ulei de măsline, oțet și sare. Se lasă pentru o oră. După asta se poate consuma.

Această salată va curăța intestinele și ficatul și va îmbunătăți vederea. Sfecla este foarte folositoare și trebuie să devină parte a meniului vostru, așa că puteți căuta rețete pe Internet și începeți să mîncați sănătos.

 

 

Источник: fithacker.ru

Duminică, 01 octombrie 2017
Vizualizări: 1846

Citiţi de asemenea

Nu am putut trece cu vederea această informație utilă. Deși datele se referă la pădurile din Ucraina, pentru noi acest...
7148
Odată cu venirea frigului schimbăm garderoba, dar și rutina de îngrijire a pielii. Vîntul și temperaturile scăzute de af...
54
  Creșterea kombuchei din ceai negru Dacă aveți nevoie de kombucha doar pentru a obține o băutură gustoasă c...
39022
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi, la invitația Ministerului Mediului, la o discuție publ...
111