ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Salcie-plantaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translateCeai din China primul a venit la noi în prima jumătate a secolului al XVII-lea, aceasta este începutul Lumea Cafelei expansiune "-Ceai, ci pentru că mărfurile străine costa o gramada de bani, a fost evident ALTERNATIVA!

Desigur ALTERNATIVES a fost "Ivan-ceai", care impuritate "chaevniki" preparată şi au băut mai mult, în secolul al CP!

Preparată "Ivan-ceai" în aşa fel, încât a devenit amintesc gustul şi culoarea de ceai subtropicale. Produse IT: frunze "Ivan-ceai" uscate, pasteurizate într-o cadă de apă fierbinte, la sol într-o cadă, apoi înapoi în tigaie, şi se usucă într-o sobă din Rusia. După uscare, frunzele sunt zdrobite, din nou, si ceai a fost gata.

Cele mai multe dintre ceai recoltate în satul Koporie apropierea orasului Sankt Petersburg. Prin urmare, băutura a fost numit, şi mai târziu el însuşi "Ivan-ceai, ceai Koporskiji. SUTE de kilograme de produs utilizat în Rusia. El a mai târziu a devenit o componentă importantă în exportul rusesc. După prelucrare speciale "Ivan-ceai" a trimis pe mare spre Anglia şi alte ţări din Europa, unde, de asemenea, înlocuieşte după cum covoare persane, mătase chineză, damasc. În străinătate, "Ivan-ceai" numit RUSĂ ceai!

Lasand la o călătorie lungă, marinari rusi trebuie să ia cu el "Ivan-ceai" de a se bea. Şi sub formă de cadouri porturi străine.

Cu toate acestea, au existat comercianţi fără scrupule, care au folosit "Ivan-ceai" pentru un chinez fals (Beijing) ceai. Ei dash la ceaiul chinezesc frunze "Ivan-ceai" şi a emis acest amestec pentru drumuri în raritate de Est. Dar trebuie să spun că, în pre-revoluţionară Rusia, iar după revoluţie până în 1941, adăugând la ceaiurile subtropicale din alte specii de plante sunt falsificării lipsit de scrupule, a fraudei şi a urmăririi penale. Prin urmare, aceşti comercianţi adesea găsit pentru a avea un astfel de comportament indecent şi pune la încercare, uneori chiar şi organizarea studiilor de profil înalt.

Cu toate acestea, chiar şi astfel de cazuri nu poate lipsi Koporskaya popularitate ceai, şi deja în secolul al XIX-lea, aceasta a fost o concurenţă puternică la ceai indian.

Marea Britanie, care detinea un ceai plantaţii imense în România, a cumpărat în fiecare an de zeci de mii de tone Koporskiji ceai, preferând indian - Rusă ceai!

Deci, de ce, în Rusia a încetat atât de profitabile Koporskiji ceai de producţie? Adevărul este că, la sfârşitul secolului al XIX popularitatea sa a fost atât de mare încât a fost afecta puterea financiară a campaniei chaynoy East India că tranzacţionate ceai indian! Campanie scandal umflate, presupusa rus alb pisa lut ceai, dar ea presupune nesănătoase. Iar adevăratul motiv că proprietarii Indian campaniei de Est ar trebui să fie scos din propria piaţă Anglia puternic KONKURENKTA - Rusă ceai!.

Compania a atins scopul său, a fost redusă de cumpărare de ceai rusesc, şi după revoluţia din Rusia în 1917, când Marea Britanie a aderat la bloc militar "Antanta" ceai furnizarea de către Rusia să înceteze cu totul. Koporie ruinat.

Dar New Time începutul!

Doar recent, oamenii s-ar aminti despre această băutură curative. După o lungă pauză a făcut reţete vechi şi au adus cu ei pentru a rotunji marinarii regatta lume "Krusen. Călător celebru singuratic AF Konyuhov întotdeauna, în toate călătoriile sale, ia în considerare această vindecare "Ivan-ceai!

Inferioară a majorete cafea

În viitorul apropiat trebuie să intre "Ivan-ceai" in dieta omului, eliminarea sau la Restricţii prima etapă a consumului de ceai şi cafea subtropicale, în cazul în care nu există conţinut de cafeină în exces, un rus care pot fi aplicate este foarte limitată.

Un alt academician IP Pavlov a constatat că creşte cafeină procesele de excitaţie în cortexul creşte şi activitatea motorie. Cu toate acestea, doze mari poate duce la epuizarea celulelor nervoase. Alcaloizi de ceai creştere deyat cardiaceDurata UAH, nopţi. Reducerea miocardic devin mai intense şi mai frecvente. Cu acest lucru în toate organele şi ţesuturile primi mai mult sânge şi ei a lua alimentare corectă. Ca un om rezultatul poate simţi un val de rezistenta, imbunatateste starea de spirit, simţurile ascuţite.

Cu toate acestea, se ridică astfel în spiritul natural duce la consumul de energie a crescut ca ceaiul nu sunt compensate, pentru că, deşi compoziţia chimică şi este bogat în plante, activitatea umană normală ar trebui să fie de 2-3 ori mai mult.

DAR ... Cafeina, ca şi alte stimulente ale sistemului nervos central şi nu la excitabilitate, insomnie, hipertensiune arterială marcată şi ateroscleroza, boli ale sistemului cardiovascular şi de vârstă, pur şi simplu vechi.

În mecanismul de acţiune al cafeinei joacă un rol important că acesta inhibă enzima fosfodiesterazei. În acelaşi timp, în interiorul celulelor acumula adenozin monofosfat ciclic, care a intensificat sub influenţa unor procese metabolice în diferite organe şi ţesuturi, inclusiv ţesutul muscular, şi în sistemul nervos central. Dar ceaşcă de hârtie de ceai sau de cafea nu este considerat a fi la o distanţă de dopaj.

În acelaşi timp, se leagă de receptorii cofeina in creier, deplasând adenozină, care reduce în mod normal, procesele de excitaţie la nivelul creierului. Substituirea duce sale cafeină până la un efect de stimulare.

Cu toate acestea, utilizarea pe termen lung a acestui alcaloid, precum şi alte medicamente, efectul său este redus treptat.

Şi de la apă caldă culoare este adesea transferată la o cana de acest ceai (o lingurita de frunze de ceai la 0,15-0,2 litru de apa clocotita) spălate în jos în trei etape la intervale de 1,5-2 minute. Apoi, o ceaşcă dimineaţa zilei de zi, şi apoi un al treilea, deoarece în lipsa de cafeină, adenozin a acumulat toate receptori disponibile în creier, sporind în mod semnificativ procesul de frânare, există oboseală, somnolenţă, depresie, scăderea tensiunii arteriale şi au alte senzatii neplacute.

Pe lângă taninurilor conţinute în ceai, şi lor de 18% (mai mare grad, astfel încât există mai multe) compuşi obligati insolubilă şi escortat din digestiv calciu, magneziu, fosfor, săruri metalice din cupru, zinc, nichel şi alte oligoelemente. De aceea, in bea ceai de Est cu o oră înainte de mese sau două ore după masă, precum şi fără condimente şi dulciuri, care stimulează secreţia de salivă conţine o mulţime de calciu şi alte medii digestiv care sunt bogate in vitamine si enzime.


Salcie-planta ... O floare "Ivan ceai" de la mijlocul lunii iunie până la sfârşitul lunii august. Flori deschise ora 6 - 7 dimineata, atragerea de albine multe. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece "Ivan-ceai" unul dintre cele mai bune plante de miere plante. Se estimează că un hectar "Onagraceae" albine terenurilor ar putea stoc până la o mie de kilograme de miere. Apropo, miere Onagraceae presupusa experţi dulce, şi dacă miere proaspete - cele mai transparente. Pe langa nectar, albinele scos din flori de "Ivan ceai" de pâine şi-ambrozie.

Seminte Ivan-ceai "se coc în august. seminţele coapte cu puf de zbor din fructe-boxe. Peste jungla "-ceai Ivan" şi departe zbura în jos - ca în cazul în care featherbeds furat mai multe. Seminte Ivan-ceai "diferă volatilitatea uimitoare - vântul le poartă pe zeci de kilometri. Ca flori de plante medicinale utilizare, frunze, rădăcini rar "Ivan-ceai".

Colectia în timpul înfloririi (de obicei, frunze şi boboci de unblown se pregătesc separat).

"Ivan-ceai" include:
-Flavonoide (quercetina, kemferol furnizor de efecte spasmolitice coleretică şi diuretice);

-Tanin (până la 20 grupuri de tanin pirogalovoy% au astringent anti-inflamatorii şi hemostatice acţiune);

-Goo (până la 15%, care oferă proprietăţi demulcent şi superioare, capacitatea de a reduce inflamaţia, reduce durerea, calmeaza si elimina convulsii);

Mici şialcaloizi ichestvo (aceste substanţe sunt otrăvitoare în doze mari, dar în mici au proprietăţi curative remarcabile, pot îmbunătăţi metabolismul, circulatia sangelui, starea sistemului nervos sunt calmante bune);

, Clorofila (pigmentul verde din plante care absoarbe energia luminoasa stimuleaza vindecarea ranilor, imbunatateste metabolismul);

-Pectina (substanţa creşte termenul de valabilitate de ceai).

În frunze, există vitamine, mai ales o mulţime de caroten (provitamina A) şi vitamina C (de până la 200-388mg - 3 ori mai mult decât portocalele).

-Rădăcini sunt bogate in amidon (o rezervă de carbohidraţi al plantelor), polizaharide (glucide sunt implicate în reacţiile imunitare), acizi organici (implicate în reacţiile biochimice. Joaca un rol important în menţinerea echilibrului acid-alcalin).

-De asemenea, în frunzele "Ivan-ceai" a constatat un număr mare de oligoelemente stimuleaza hematopoieza - fier, cupru, mangan şi alte microelemente necesare pentru metabolismul - nichel, titan, molibden şi bor.

Acest set de oligoelemente, nu se poate lăuda cu privire la orice plantă!

Salcie-planta Compoziţia unică determină o varietate de proprietăţi de vindecare "Ivan-ceai". Acesta este un laxativ uşor, emolient, o învăluire, ranozalshvlyayuschee, analgezic, acţiunea anticonvulsivante. În funcţie de proprietăţile sale anti-inflamatorii, "ceai Ivan" întrece toate plantele medicinale - dovedit ştiinţific că el a avut cea mai mare rată dintre plantele de acţiune antiinflamatoare! Şi în acţiunea sa tranchilizante (liniştitor care reduce senzatia de tensiune, anxietate., Frica)

În medicina populară, "Ivan-ceai" a fost mult timp considerată ca un agent antitumoral. Şi studiile ştiinţifice au confirmat experienta de veacuri a herbalists, din inflorescenţe Ivan-ceai "a fost alocată hanerol mare moleculară compuşi, care prezinta activitate antitumorala, are toxicitate relativ scăzută şi o gamă largă de efecte asupra tumorilor.

Pentru a rezuma, "Ivan-ceai" ne dă:

De prevenire a tumorilor maligne şi benigne;
Îmbunătăţeşte potenţă;
Eficientă cu boli ale aparatului genito-urinar (prostitita prevenirea puternic);
Rubtsov ulcer gastric şi ulcer duodenal;
A crescut imunitatea la infecţii respiratorii virale;
Carii de prevenire;
Îmbunătăţeşte sânge;
Reduce de intoxicare a organismului;
Îndepărtează alimentare şi intoxicaţii cu alcool;
Reface puterea atunci când epuizare
Când pietre în ficat, rinichi şi splină boală;
Întăreşte părul rădăcini;
Vitamina "C" în "Ivan-ceai" în 6,5 ori mai mult decât în lămâie;
Elimină dureri de cap;
Normalizeaza tensiunea arterială!
Chiar şi Ivan-ceai numit salcie-plante medicinale. Acest mare de plante. Cred că creşte peste tot. De la Petersburg la Kamceatka.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 03 mai 2007 12:16
Vizualizări: 12469

Citiţi de asemenea

Un șofer nu a putut trece pe lîngă un leneș neajutorat care încerca să traverseze un drum. Cu siguranță ar fi fost lovit...
340
În așezarea ecologică moldovenească Sceastlivoe a avut loc în acest weekend sărbătoarea Ivana Kupala. Am aprins foc...
657
Un fizician din Marea Britanie consideră că materia întunecată este informație, care la rîndul său este o altă stare a m...
808
Un nou magazin Viorica Cosmetic și-a deschis ușile în sectorul Ciocana al capitalei la sfîrșitul săptămînii trecute.Vizi...
535