ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sărbătorile dependent de muncăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cum să înveţi să te relaxezi?

Sarbatori - un eveniment mult-aşteptat, dar speriat în acelaşi timp. Vă amintiţi acest anunţ, care începe la locul de muncă săptămână înainte de X-oră. Colegii au o caleaşcă longue de piscina, sunteţi într-un birou înfundat - plugul pentru ei, pentru mine şi încă mai încearcă să refacă totul, ceea ce vă aşteptaţi şeful, care îşi aminteşte că, după şapte zile, nu va fi. Oh, această cursă veşnică ... Deci, concediu - nu este atunci când eliberarea şefii şi de afaceri, şi când te-ai decis să se elibereze.

De ce te relaxezi?

Cunoscători a corpului uman si suflet - medici şi psihologi într-o singură voce spunând că restul este extrem de important pentru organismul nostru. Sarbatori - timpul necesar pentru a restabili puterea şi energia. Aceasta este numai o gaura devine mai mare si mai adanc, daca din ea scooping solului constant. Forţele de aceeaşi persoană este chiar finit. La un moment dat, organismul produce propriile sale resurse şi oameni "spart". Aţi încercat de trei zile, fără somn la locul de muncă productiv? Eu nu pot. Atentie gândurile împrăştiate au fost confundate, cu mîinile scăzut. Deci nu este nevoie sa te aduca la limita. Works fin, dar o odihnă bună!

Printre cele mai frecvente motive de ce oamenii refuză să ia concediu, psihologi distinge următoarele:

1. Sunt îndrăgostit meu loc de muncă. Sunt un tip obsedat de munca!
2. Eu nu pot lua o vacanţă, pentru că fără mine, totul se va prăbuşi.
3. Nici bani să plece.

Dependent de muncă, ca un alcoolic - aceasta este diagnosticată. Omul nu se vedea bucurie mai mare decât de lucru. De lucru pentru lucrările cele mai multe ori. În acest caz, sunt de obicei dificultăţi acasă şi cu prietenii, pentru că oamenii se ascund de lume în jurul lui în cazurile clare. Un om obsedat de un singur lucru şi nu ştiu cum să te relaxezi, te bucuri de viata, de comunicare şi banii pe care ii castiga. Ceea ce el îşi vor aminti la bătrâneţe? În acest caz, psihologii sunt sfătuiţi să încerce să se depăşească şi să înceapă să accepte cel puţin câteva zile să se consulte cu prietenii in afara orasului. Dependenţi de muncă nu ar trebui să revină singur.

Dacă o persoană nu a fost în vacanţă de zece ani, deoarece "fără ea toate se încadrează în afară aici", a se naşte un sentiment fals de valoare de sine. De fapt, dacă timpul de planificare competente, precum şi delegarea responsabilităţilor săptămână de vacanţă nu va provoca rău nimănui. Dimpotrivă, la întoarcere, puteţi începe cu o vigoare reînnoită pună în aplicare idei noi. Schimbarea mediului contribuie la apariţia unor imagini noi şi planuri. Iar atunci când o persoană este sigur că "totul se prăbuşeşte, ea va cădea cu siguranţă în afară. Pentru că, îmbrăţişând în sine ideea de indispensabil, el nu se observa, ca devine tot nemulţumiţi, şi obosit creatura suspecte, nu pot să se dezvolte.

Într-o criză, sunt din ce în ce refuză să explice lipsa de bani de vacanţă. Dar de ce pleci? Vacanta - o nouă experienţă în primul rând că doriţi să primiţi. Schimbarea mediului - primul şi foarte simplă impresie. Puteti vopsi peretii si rearanja mobila - şi viaţa imediat par frumos! Ei bine, în primul rând, pentru că în cele din urmă completat de reparaţii, şi în al doilea rând, a existat un ceva nou, proaspat, luminos.

Cu toate acestea, petrecerea vacanţelor în repararea şi curăţarea apartament nu este necesară. Bineînţeles, dacă nu doriţi să frenezie. Dacă nu puteţi merge în străinătate, la mare, la munte sau de vacanţă acasă, puteţi obţine cel puţin să ofere. Nu este important - cont propriu sau a altcuiva. Aerul proaspat, kebab, păduri şi câmpuri - acolo este, de natura, care s-au bucurat strămoşii noştri. Asculta la păsări, plimbare în jurul desculţ. Notebook prindere, care a vrut mult timp să citească, şi să se bucure. Prieteni, natura însăşi. Dar cele mai recente oferte în timp ce nimeni nu anulate. Turcia, de exemplu, încă nu poate costa mai mult de 500 dolari pe săptămână.

Din moment ce am decis să se odihnească, atunci nu ia o vacanţă şi documente de lucru nou laptop, de legătură cu realitatea dură de bude zile. Oricum, nimic nou pentru a inventa, în cazul în care creierul a fost de fierbere. Nu tortura tine! Vacanţă la inteligent şi util. Că atunci nu a fost rănit dureros pentru aimlessly petrecut timp si bani. Iată câteva sfaturi simple de la un psiholog.

Split postulat de zile calendaristice de un an

Este greu să se rupă din procesul de producţie? Cu groază, imaginaţi-vă cum, atunci trebuie să facă treaba? Împărţiţi vacanta de cel puţin 2-3 piese. Să nu sunt egale, dar, să zicem, o saptamana sau doua in vara, ceva pentru iarna si un pic mai mult, în primăvară. Această opţiune vă oferă un sentiment de agilitate şi libertate. Aceasta poate permite să se relaxeze, chiar mai aglomerate de afaceri, deoarece o lună de vacanţă, prelungit pentru un an, va cauza nici un prejudiciu, dar bun. proprietarul sănătoase şi operaţională - aici e ceea ce de afaceri.

Intelege atunci când aveţi nevoie pentru a lua o pauza

Cine a spus că restul ar trebui să fie în vara? Avem o ţară în care soarele pe tot parcursul anului. Deci, fara vitamina D, nimeni nu va. Nu ceda la stereotipuri în masă şi tendinţe ale modei. Recreere - un fenomen intimă. Şi de a lăsa să se pregătească. Nimic bun dacă ar veni toată săptămâna în Caraibe, va elabora rapoarte să se predea. Mai bine să aştepte şi apoi se distra cu bucurie.

Cineva ca plaje pustii, cineva ca partide mari, dar nebun cineva despre vanzarile europene. Alege extrasezon, daca esti un introvertit. Ia-o vacanţă în toamnă, dacă doriţi o plimbare în parc, în ploaie.

Gandeste-te la loc de odihnă

În primul rând, stai pe un scaun, inchide ochii si gandeste-te ce vrei. Psihologii spun ca, "primul gând - cea mai corectă. Care sunt asociaţiile le-aţi este cuvântul "vacanta"?

Mare şi apus de soare? Munti si aer curat? Cămin şi vin? Lacul si iarba? Les şi arma lui? Un hamac si o carte? Luh şi asanas? ruinele Ciudat? Schi şi zăpadă albă ca zăpada? Bere şi cârnaţi? Paturi? Este această vizualizare vă spune ce ai nevoie acum pentru a obţine echilibrul emoţional. Numai în cazul în care doriţi, puteţi câştiga puterea mai repede. Ce o mulţime de zgomot pentru a merge la mare, în cazul în care trase în pădure în afara Moscovei de a face yoga sau karate? Psihologii spun că sejur petrecut fără plăcere, nu mai dăunătoare decât cea a vacanţă. Nu va fie teama de a aspira planurile. Tu nu datorez nimic la nimeni.

Acordati-va timp

Nu zbura în străinătate, în prima zi de concediu. Este necesar pentru a da timp sa colecteze, personaliza şi se lasă gândurile de lucru. Trei zile ar trebui să fie suficiente cu interes - cumpara un nou Impress, colecta valiza şi completat excepţionale ale cazului şi nu pierdeţi avionul / trenul.

Planificaţi-vă de vacanţă perfectă în detalii

Psihologii spun că destul de des oamenii se plâng că la un moment dat pur si simplu devine de nesuportat pentru a juca. Şi într-adevăr, cele mai dezgustătoare - numărare dureros de zile, până la sfârşitul anului de concediu. Factorii care contribuie la această oroare, multe, variind de la societăţi nu a trecut şi de vreme rea, de finisare bucatar talentul de gătit la hotel şi bâzâitul muştele şi ţânţarii. Protejaţi-vă de tot ceea ce este imposibil puţin o dată. Încercaţi pur şi simplu pentru a preveni unele probleme posibil.

În primul rând, ia în considerare cât de mult timp ai nevoie de odihnă. Trei zile la pat sau o săptămână la munte? Ce vrei să rătăcească prin ruinele de castele? " În acest moment cât de mult din pescuit dvs. de aprindere? Vacanţă pot fi 5 - 10 zile. Mai mult, ca regulă, trebuie să suferi.

Dacă aveţi de gând în străinătate, pentru a comunica cu prietenii sau de a sta pe forumuri pentru a afla ce la un hotel de a alege, cu o companie placuta pentru a zbura. Asiguraţi-vă că pentru a verifica lista de agenţiile de turism, care ar trebui evitate. Inventeaza-un plan de acţiune pentru tentativa de durata de odihnă - pe care doriţi să vedeţi unde o fotografie, unde să meargă, în cazul în care să mănânce, ce să vizitaţi. Dacă dintr-o dată se dovedeşte că nu aveţi nimic de a face pentru o pereche de mii de mile de la domiciliu, cu siguranţă veţi începe să ratezi noutbUCF şi Internet. Un recreere, printre altele, întăreşte imunitatea şi rezistenţa la stres a organismului.

Dacă decideţi să mergeţi la un spa sau vindeca undeva, nu prea leneşi pentru a citi comentarii si lista de servicii suplimentare la clinica. Da, asiguraţi-vă că mergeţi la medicul dumneavoastră care poate da cateva recomandari, sau chiar arunca contacte statiune destul de bun. Selectaţi toate care va permite fantezie, soţ / soţie (e) şi finanţelor. Cele mai multe facilităţi pentru suflet si trup. Să presupunem că în fiecare zi vor fi ambalate cu procedurile în avans. Masaje, corp wraps, pesteri de sare ... Acestea sunt o săptămâna va ridica.

Oh, în cazul în care nu se vor plictisi, deoarece este in natura - nu este un ţânţar să curgă, apoi în jurul unui foc de tabara pentru a păstra cald. Să fie atenţi pentru a accesa lista de lucruri care sunt extrem de necesar să se ia cu ei, si sunt gata de faptul că această sărbătoare poate fi cele mai memorabile. Personal, n-am uitat de tantari imens Seligersky cu ochii incredibil de expresive! Adu-o hartă, o chitară, o minge. Amintiţi-vă cum ai petrecut timp ca un copil şi să facă o întoarcere mici frumoasa "departe. Oriunde vei merge, amintiţi-vă kit, doriţi să aduceţi-a lungul.

Lista invitaţilor să părăsească

Gandeste-te care doriţi să deţină acest moment. Şi pe care niciodată nu s-ar lua cu tine. Discutaţi despre planuri şi opţiuni pentru vacanta. Dacă vrei să fii cu sotia sau sotul singur, un copil poate fi trimis la bunica mea, prieteni, de tabara, sau pentru a preda limba engleză în Malta. În cazul în care copilul încă mai trebuie să ia cu ei, să înveţe despre camere disponibile pentru copii sau posibilitatea de a găsi o dadaca. Pe de altă parte, din moment ce eu de multe ori te vezi cu copilul tau?

Dacă brusc seama că vreau să singurătate - nu trebuie să ne fie ruşine sau de frică. Psihologii spun că dorinţa de a fi singur, nu trebuie să fie considerată ca un prim pas spre divorţ. Adresaţi-vă timpul necesar si relaxeaza-te-te calm. Acesta va fi mult mai bine. Poate vrei să participe la un seminar pe yoga, şi dumneavoastră şi alte semnificativ nu împărtăşeşte acest entuziasm. Poate vrei sat, unde îşi petrec copilăria. Mai presus de toate, în vederea prevenirii litigiilor la domiciliu.

Pe Melodii ...

Trebuie să fie clar despre ce luaţi vacanţă. În primul rând, nu scrie declaraţie, pentru că "au plecat să se odihnească şi m-am dus." Mai bine să plec atunci când sufletul cere. Doilea rând, dacă vă simţiţi rău pentru bani de la mare, şi masaj, gândiţi-vă unde veţi avea bani, atunci când la sfârşitul sănătate. Mai bine să se relaxeze, revitalizarea organismului şi să înceapă să lucreze. În al treilea rând, în cele mai bune de vacanţă - de recreere emotional pozitiv. Săptămâna chef în adâncimi de ţară - un divertisment dubioase. Planul dvs. de agrement.

În cele din urmă, chiar şi de câteva zile departe de ambuteiaje, agitatia orasului va fi din nou simt ca un om fericit, capabil să creeze, să construiască, şi zâmbet.

Prima Rogacheva
chaskor.ru

Joi, 20 august 2009
Vizualizări: 2176

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
881
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
279
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
394
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
317