ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sare și saună: rețetă simplă și eficientă pentru îmbunătățirea sănătății.


Rețetă simplă și eficientă pentru însănătoșire. Nu creează dependență și curăță eficient mucoasa plămânilor.

Beneficiul evident:

1. Datorită prezenței alcalinului în vapori, în plămânii suprasolicitați se formează sare, care subțiază mucusul, permițându-i să fie eliminat. În cazul fenomenelor de stagnare în plămâni, substanțele de schimb, inclusiv acizii, se acumulează în mucoasa bronșică. Conform legilor chimiei, acizii, ajungând pe mucoasă, neutralizează aciditatea, formând săruri și apă, mucusul se subțiază, începe să "curgă" prin bronhii, împiedicând respirația, ca urmare, reflexul de apărare - tusea - este activat, eliminând tot ce este în exces din plămâni, mărirea suprafeței lor de lucru, eliminând premisa formării cheagurilor, curățând corpul, deoarece plămânii sunt un organ de eliminare.

2. Calcificarea generală a organismului, deplasarea pH-ului general către partea alcalină.

Aplicare simplă: stingeți o lingură de sodă într-un litru de apă clocotită, apoi adăugați-o treptat la pietrele de saună.

Lingura este aproximativă, deoarece am nevoie de aproximativ 3 linguri de sodă pentru o sesiune medie de saună, pentru a avea tuse în partea de sus, iar unora le ajunge jumătate de lingură pentru a tuși în partea de jos, aproape fără să poată respira. Am văzut deja că la o persoană extern sănătoasă și puternică, stagnările în plămâni din cauza sării din saună nu pot fi ascunse.

Fără fanatism, curățând plămânii treptat, obținem un efect uimitor. Îmi amintesc prima mea experiență: plămânii ardeau ca și cum ar fi fost arși cu aerul obișnuit al strămoșilor, respirația era puțin dureroasă, dar atât de bună, senzația de eliberare, ușurare. A fost ca și cum înainte de curățenie aș fi simulat respirația, dar nu respiram, așa că plămânii s-au "deschis".

La început apare gustul de sodă în gură, apoi o senzație de arsură în gât, care coboară treptat în bronhii, declanșând de mai multe ori tusea. De obicei, vă recomand să o întăriți conștient pentru a ajuta organismul să se curețe. După un timp, tusea se oprește. Pentru a o declanșa din nou, este adesea necesar un inhalare mai profundă, o concentrație mai mare de sodă în sauna (adăugați pietre).

Un alt subtilitate. Sodă nu dispare complet din pietre imediat, așa că alternez apa cu sodă și doar apa, deoarece la adăugarea apei, resturile de sodă de pe pietre continuă să se evapore, provocând noi episoade de tuse. Deoarece folosim substanțe chimice destul de agresive - poate apărea un gust sau miros specific - presupun că rezultatul este rezultatul interacțiunii pietrelor și a sodului în condiții agresive (temperatură ridicată și apă).

Soda pentru mine este un pic prea aspră, oferă un efect rapid, semnificativ, dar brusc, iar cineva nu va putea pur și simplu să facă o astfel de curățare din prima.

Prin urmare, vă voi oferi mai multe opțiuni de curățare, care sunt mai blânde, plăcute și au un efect mai îndelungat datorită impactului profund asupra proceselor de curățare a organismului.

Acestea sunt uleiurile aromatice de anason, salvie, rozmarin și fenicul. Câteva picături în apă fierbinte și pe pietre. Uleiurile ajung pe mucoase și își încep munca.

Sursa: ruslekar.info

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 24 aprilie 2024 13:52
Vizualizări: 233

Citiţi de asemenea

Locuitorii din Soroca spun că şi-ar dori ca Nistrul să fie mai curat, iar oamenilor să le pese mai mult de mediul ambian...
52
Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
378
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
349
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
318