Сеа маi curată mare unde vă puteți relaxa

/ Vizionări: 5652

Самое чистое море

 

Această mare e situată în Oceanul Indian, și este cunoscută ca cea mai sărată mare din lume, dupa Marea Moartă, și cea mai caldă mare. Pentru toate aceste avantaje este numită pe bună dreptate una dintre minunile lumii.

Самое чистое море

Cea mai curată mare dintre cele în care vă puteți relaxa, este considerată Marea Roșie. Transparența apelor sale e datorită faptului că în ea nu există fluxuri de râuri, ceea ce înseamnă că apa nu aduce noroi și nisip.

Самое чистое море

Dacă în Marea Moartă nu poate supraviețui nici un organism viu, situația în Marea Roșie este exact opusul. O faună marină foarte bogată atrage anual mii de diveri și pescari din întreaga lume.

Самое чистое море

Până în prezent, oamenii de știintă au descoperit mai mult de 3.000 de specii de pești și nevertebrate, care trăiesc în aceste ape, precum și aproape 300 de specii de corali. Nu veți fi dezamăgiți, dacă veți îndrăzni să cuceriți adîncurile ei! În desișul de corali domnește o serie nemaipomenită de pești colorați, iar pe fundul mării, puteți vedea chiar epave, care s-au scufundat aici în antichitate.

Самое чистое море

Dar nu uitați să urmați regulile de siguranță - în Marea Roșie trăiesc și animale mai puțin pașnice, cum ar fi rechinul tigru sau un șarpe veninos submarin. Dar dacă veți asculta cu atenție instructorul și veți efectua instrucțiunile sale, vă veți bucura pe deplin de lumea uimitoare și fantastic de frumoasă a Mării Roșii.

Самое чистое море

 

Sursa: eco-mir.org