--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Secvenţe din programul radio nr. 11 Tragedii maritime şi istoria omenirii: de la «Titanic» până la “Kursk”Secvenţe din programul radio nr. 11
Tragedii maritime şi istoria omenirii: de la "Titanic" până la “Kursk”V.A.: Nu intâmplator, din cele mai vechi timpuri, statele, civilizaţiile, şi întreaga civilizaţie globală, aseamănă cu o navă pe mare. Globul pământesc este o navă spaţială,  construită într-un mod unic, care brăzdează spaţiul, lipsit de viaţă, şi este comun pentru noi toţi. Orice naufragiu grav este însoţit de  misticismul  special, care nu poate fi explicat la nivel de accidente, acestea sunt anumite semne şi avertismente, transmise omenirii de Sus. Acest lucru este aşa cum este, deşi nu toată lumea  înţelege şi acceptă acest punct de vedere. Originile fenomenului se trag, se pare, din antichitatea profundă.  Atlantida a fost distrusă de forţele de Sus, ca o civilizaţie, care a epuizat îngăduirile Domnului. La acel moment, ierarhia de "elită" şi de sclavi a fost construită pe calea impactul netehnogen, creat de elită, asupra fiinţelor vii  şi cursului  evenimentelor (magie, fenomene paronormale, etc.). Şi anume atunci nava,  Arca lui Noe, a fost aleasă în calitate de insula de salvare, de leagănul civilizaţiei renăscute. Civilizaţia noastră se dezvoltă ca o una tehnogenă,  însă care nu mai puţin vizează la eliminarea  egalităţii tuturor celor vii de pe Pământ, date de către Dumnezeu. Orice tragedie, legată de nave, are urmări tragice pentru viitorului nostru, simbolizând  găuri regulate în Arca lui Noe a umanităţii.

A.V.: Victor A., cel fel de exemple de misticism, exprimat  în mod clar, prin naufragiul navelor, aţi putea demonstra?

Efimov .V.A.: Puteţi cita orice tragedie mare, dar mi se pare că, pentru a convinge ascultătorii în întâmplări fantastice, din punct de vedere al teoriei probabilităţii, vor fi suficiente soarta Titanicului şi  circumstanţele concomitente pieirii lui. Să explicăm în prealabil, că în lucrarea "Societatea rusă şi pierirea submarinului nuclear "Kursk" misticul şi accidentele tragice sunt, de fapt, acţiunile de luptă ale sistemelor supranaţionale de control al magiei egregoriale (Efimov). Însuşi proiectul Titanic simbolizează cursul eronat  al civilizaţiei. Pe timpuri a fost un proiect,  incredibil de scump. Fiind de o lungime de 265 de metri, cele 29 de cuptoare consumau  825 de tone de cărbune pe zi. Biletele la  croaziera fatală Titanic erau  disponibile  numai cremei societăţii. Un marinar de pe acelaşi Titanic ca să-şi cumpere un astfel de bilet ar fi trebuit să lucreze aproape toată viaţa.

Să menţionăm un element important de misticism, care s-a  întâmplat cu Titanic. Notăm aici că misticismul   face parte din realitatea noastră necunoscută, anumite regularităţi  fireşti, care nu se potrivesc cu stereotipuri general acceptate.

În 1898, a fost publicat romanul americanului Morgan Robertson "Vanitate". În acest roman în cele mai mici detalii a fost prezentat totul ce s-a întâmplă 14 ani în urmă cu Titanic. Singura diferenţă a fost că gigantul, care a pierit dintr-o coliziune cu aisberg,  în romanul lui Robertson a fost numit Titan. Pentru cei care înţeleg principiile funcţionării Minţii Supreme, controlului  ierarhic superior, este clar că prin Robertson omenirea  a primit un avertisment cu privire la cursul eronat al civilizaţiei. Cu toate acestea, avertismentul a fost ignorat. Mai mult ca  atât, după cum ştim, după proiectul englez al Titanicului au fost construite două nave mari "Olimpic" şi "Britannic". "Olimpic" a primit  găuri incompatibile cu navigare în primul an de înot .

La 20 septembrie 1911 "Britannic" s-a scufundat în largul coastei din Grecia. După coincidenţa mistică,  el a primit aceeasi gaură ca şi Titanic. Pe fiecare dintre aceste trei nave, la data naufragiului  lor a fost o asistenta medicală Violet Jessup, care nu a suferit şi nu a primit nici o zgârietură. Cred că după aceste exemple, ascultătorii vor înţelege de ce Puşkin a numit cazul - instrumentul puternic instantaneu al Providenţei.
Echipa noastră consideră pierirea Titanicului ca un simbol al eşecului civilizaţiei biblice, colapsul viitor al  conceptului biblic de guvernare. Mântuirea omenirii este posibilă numai prin trecerea la dezvoltarea conceptului de siguranţă publică, elaborat  în Rusia, "Apa moartă" (www.vodaspb.ru).

A.V.: Şi care naufragii maritime le socotiţi simbolice pentru istoria noastră?

Efivov V.A.: Accidentele  mari cu navele noastre  întotdeauna au avut loc în legătură cu diferite evenimente istorice.

După scufundarea bastimentului “Împărăţeasa Maria”  au rămast numeroasele victime. Comisia de anchetă a fost prea jenată pentru a numi direct decesele provocate sabotaj, menţionând doar că numeroasele  încălcări în organizarea serviciului pe navă o predispuneau spre eliminare. După pierirea navei s-a petrecut revoluţia din 1917.

La 28 octombrie 1955 a fost  explodat  şi s-a scufundat bastimentul "Novorossiysk". Actul  Comisiei de Stat cu privire la cauzele de eroziune a fost mincinos, nevinovaţii au fost pedepsiţi, chiar dacă şeful Comisiei de Stat a văzut distrugerea navei, şi ca inginerul-apărător a putut înţelege că nu a fost o mină rămasă de la război. Dar a minţit şi a ascuns faptul de sabotaj  sub presiunea unor factori non-tehnici, ci politico-mafiote. Publicul naval şi terestru a tăcut faţă de această minciună, păstrând credinţa şi loialitatea regimului mincinos.

În 1985 direcţia biblică prin intermediul periferiei sale,  aproape imediat, a  început o restructurare străină pentru genetica oamenilor noştri,

În aprilie 1986 – Cernobîl,

la sfârşitul lunii august - victime în urma coliziunii  navei de pasageri “Admiralul Nakhimov” cu cargoul "Petru Vasev", iar

la 6 octombrie (70 de ani după data scufundării cuirasatului "Împărăţeasa Maria") - pierderea submarinului  strategic nuclear K-219. Conform datelor noastre, el s-a scufundat în urma ciocnirii cu submarinul  American,  care a efectuat urmărirea  apropiată, chiar dacă SUA neagă acest fapt.
În 1989, după pierderea  submarinului nuclear "Komsomoleţ" – la întrebarea unuia dintre conducătorii proiectului : Mister "Gorbi", sunteţi  pentru "democraţie" şi dezarmare  sau, de fapt, pentru comunism, fără perversiunile lui Stalin? – Dl. "Gorbi", dacă nu a înţeles,despre ce este vorba, totuşi a simţit  şi a trădat poporul , ascultând  dictatul moral şi psihologic al şefilor proiectului bibilic.
Curând sub conducerea lui s-a prăbuşit URSS şi au fost eliminate toate cuceririle poporului muncitor în anii construcţiei socialiste, realizate sub conducerea lui I.V. Stalin.

Au trecut aproape zece ani. Nu a reuşit  noul preşedinte al Rusiei să vină la conducerea de stat – s-a scufundat  submarinul nuclear  "Kursk" ... Ce este exprimat prin această periodicitate de dezastre enorme: "misticismul"? Coliziunea fatală de accidente ? Noi credem că "Kursk" şi toate evenimentele ulterioare - este un nou indiciu-ultimatum nu numai lui V.V. Putin, dar şi Rusiei,  de către şefii proiectului biblic cu privire la înrobirea întregii omeniri. Este o continuare a politicii, însă nu de stat, ci supranaţionale, mafiote, realizate  în viaţă de către ierarhiile iniţierilor secrete şi de periferia lor.
În final aşi menţiona că pierderea  submarinului "Kursk" simbolizează inacceptabilitatea  categorică pentru Rusia  a acestei sclavii biblice impuse. Bazându-ne pe conceptul nostru, trebuie să urmăm calea proprie, lăsând de o parte caracterul catastrofal al existenţei noastre.

 

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 01 iunie 2010 11:18
Vizualizări: 4211

Citiţi de asemenea

Această poveste este capabilă să emoționeze chiar și cei mai insensibili. Câinele a dispărut timp de câțiva ani, dar apo...
130
În anul 1852, lângă orașul Rockwall, câțiva fermieri au descoperit o formațiune de piatră neobișnuită, care s-a dovedit ...
132
Această pisică iubește foarte mult să se plimbe pe afară. Călătoriile ei nu se limitează la curtea din apropierea casei,...
135
Acest remediu incredibil va curăța și va proteja ficatul de toxine și otrăvuri! Doar un singur ingredient simplu - fic...
98