Semn al vieții de după moarte?

/ Vizionări: 3160
Tag-uri: ,

Semn al vieții de după moarte?

Semn al vieții de după moarte?O fotografie făcută de un ziarist american în curtea unui soldat mort pe front în Irak ridică unele semne de întrebare.

Fotografia nu a fost modificată în niciun program pe calculator. Stăpînul decedat al unui cîine veghează peste el și dincolo de moarte, relatează ABC News. Justin Rollin, un militar american, a murit la datorie în Irak. În timp ce îi filma pe părinții lui jucîndu-se cu cîinele în curte, un ziarist american a făcut această fotografie incredibilă. Cîinele familiei a fost salvat dintr-o zonă de război din Irak.

Hero pare vegheat de stăpînul lui de dincolo de moarte. Lumina care coboară asupra animalului pare ireală. El se juca în grădină, iar mai multe raze de lumină au fost îndreptate brusc asupra lui printre nori. Cel care filma întreaga scenă a fost pur și simplu șocat.

După cîteva momente, lumina s-a stins. Părinții lui Justin Rollin, Skip și Rhonda, au fost alinați pentru cîteva momente în durerea pricinuită de dispariția tînărului pe frontul de luptă.

 

 

Sursa: moldovenii.md