ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sinopticienii vorbesc despre cea mai geroasă iarnă din ultimii 100 ani

Iarna din 2015-2016 va fi cea mai friguroasă din ultimii 100 de ani în Europa, avertizează meteorologii. Prin continentul nostru vor trece mase de aer arctice, în timp ce soarele va fi acoperit de nori.

Experții europeni cred că locuitorii europeni ar trebui deja să-şi pregătească pulovere groase, deoarece se anunţă o iarnă foarte geroasă şi lungă. Meteorologul german Dominik Jung a spus că sezonul de iarnă 2016 - 2017 promite să fie neobișnuit de rece.

Specialistul a spus că cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în lunile ianuarie și februarie. "Nu vă așteptați la un dezgheț de primăvară în Martie: europenii vor trebui să aștepte luna aprilie, pentru a se încălzi la soare".

Meteorolog Joe Bastardi-serviciul meteo AccuWeather, a fost de acord cu colegul său. De asemenea, ea pune un diagnostic sumbru, spunând că "va fi cea ma i geroasă iarnă din ultimii 100 de ani". Previziunile sale se bazează pe faptul că venirea iernii va fi marcată de sosirea maselor de aer arctic care se vor deplasa în toată Europa. Scăderea activității solare în această perioadă va crește scăderea temperaturii.

Elena Volosiuk, specialist Phobos centru meteo, a declarat că astăzi, ne confruntăm cu o perioadă de reducere a temperaturii locale, dar este prematur să vorbim despre răcire globală. Meteorologii mai atrag atenția că mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi văzut rareori în timpul iernii care urmează.

 

источник: cont.ws

Citiţi de asemenea

Stațiile de încărcare pentru mașini nu sunt atît de uimitoare în zilele noastre.Dar ce e de făcut cu bicicletele electri...
36
Ai auzit de un astfel de fenomen ca "Furtună murdară"?Așa se numește fenomenul, cu formarea de fulgere în norul de cenuș...
43
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
30
Oamenii merg de obicei în natură, ca la odihnă.Eu credeam că viața în natură trebuie să fie o stare permanentă a omului....
64