ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sistemele de irigare sînt cheia succesului în agricultură ©

Inovațiile, tehnologiile performante și materialele de calitate înaltă.

Prin caracterul său inovativ și capacitatea de a identifica soluții pentru noile cerințe ale pieței, IRRILAND este unul dintre personajele globale din sectorul irigațiilor. Toată gama de produse Irriland este elaborată la cel mai înalt nivel, utilajele sînt eficiente și funcționale în orice condiții, garantînd totodată siguranța și securitatea.

Utilajele IRRILAND operează în 27 de țări, peste 15000 de pivoți centrali irigă toate tipurile de culturi din întreaga lume.

În actualul sezon agricol în Moldova a apărut o inovație.

La începutul lunii mai, dealerul oficial Irriland, ATC Agrotehcomert S.A., a trimis pe teritoriul clientului - plantațiile Vio - Parc Varnița - un tambur cu furtun din seria DIAMANT, cu o stație de pompare și o stropitoare din seria XILONT cu o lățime de aripă de 40 m.

Complexul de irigare este ușor de configurat și ușor de utilizat. Proprietarul acestui sistem unic a apreciat toate avantajele utilajului care sînt o salvare într-un an secetos.

Mașinile Irriland de tip tambur sînt proiectate pentru irigarea prin stropire a oricăror culturi agricole: legumicole, furajere, tehnice, cereale în cîmpuri de orice configurație. Mai mult, aceste sisteme de irigare pot fi utilizate eficient în livezi și podgorii. Utilajele de irigare fabricate de Compania IRRILAND se disting printr-o construcție perfectă cu multe soluții inovatoare.

Produsele IRRILAND corespund înaltelor standardele astăzi și vor depăși așteptările clienților în viitor.


ABONAȚI-VĂ
Vineri, 21 august 2020 12:10
Vizualizări: 1181

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2716
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
290
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
6094
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38335