ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii
Unul din cele mai populare posturi a fost materialul despre Slow life. Aceasta este povestea hedonismului şi escapării sănătoase, plăcerii şi relaxării, încetinirii ritmului de viaţă şi revenirii la valori umane, clare şi plăcute. Mai recent, din ideologia Slow life a fost evidenţiat conceptul Slow Beauty: toate cele menţionate, numai în serviciul sănătăţii şi frumuseţii. Ideea se bazează pe cele şapte postulate, care vă vor ajuta să umpleţi cu bucurie, dragoste, conştientizare şi admiraţie abordarea frumuseţii şi îngrijirii personale.

 

 

 

Şapte postulate Slow Beauty

 

1. Respectăm tradiţiile Slow Beauty

Cultura Spa modernă îşi trage rădăcinile de la vechea tradiţie de vindecare prin intermediul apei. Noi respectăm centrele Spa, care ne ajută să se atingă la aceste tradiţii vechi şi să se creeze un mediu şi o atmosferă de Spa la domiciliu.

2. Selectăm un consum conştient

Cumpărând produse cosmetice, atragem atenţie nu numai la efectul promis de publicitate, dar, de asemenea, la ingrediente naturale şi inofensive, etica companiei producătoare şi dacă activitatea ei este prietenoasă cu mediul înconjurător.

 

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii 

 

3. Redescoperim vechile tradiţii şi ritualuri

Frumuseţea, ca un sistem holistic, se bazează, în principal, pe sănătate şi armonie. Acordăm o atenţie la vechile tradiţii culturale, cum ar fi ayurveda şi homeopatia, precum şi o alimentaţie sănătoasă, ceea ce va elibera frumuseţea naturală.

4. Ascultăm ritmurile naturii

Trăim în armonie cu natura şi ritmurile biologice naturale, simţim pulsul naturii vii, dormim îndeajuns.

 

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii 

 

5. Medităm

Practica regulată a meditaţiei întăreşte sistemul imunitar, ajută la menţinerea unei opiniei proaspete despre lucruri şi fenomene, calmează sistemul nervos, este benefică pentru un creier sănătos.

6. Ne exprimăm

Auto-exprimare ne dă încredere, un sentiment de libertate şi creşte energia creatoare, aduce bucurie şi plăcere de viaţă.

7. Ne pregătim pentru o cale de o lungime a unei vieţi

Slow Beauty nu este o practică temporară, o dietă sau un detox. Aceasta este o concepţie despre lume la care veniţi sau nu, care este acceptată sau nu. Concepţia Slow Beauty, transformându-se într-un mod de viaţă, ne ajută să dezvoltăm înţelepciunea şi abilitatea naturală, să exprimăm liber ideile şi să stabilim relaţiile cu noi înşine.

 

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii 

 

Cine a inventat Slow Beauty

 

Prima a formulat ideologia Slow Beaty americana Shel Pink. Răspunsurile dnei la câteva întrebări.

 

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii 

 

Cum aţi ajuns la ideologia Slow Beauty?

Mama mea a început să mă familiarizeze cu tradiţiile de auto-îngrijire de la o vârstă foarte tânără. Datorită influenţei ei, am început să mă interesez activ de wellness şi abordarea holistică a frumuseţii şi sănătăţii. Cu vârsta, interesul a devenit mai profund şi mai conştient.


De ce anume şapte postulate? Care au fost criteriile de selecţie?

După unele cercetări şi în baza propriei mele experienţe, am identificat aceste şapte puncte. La un moment dat, parcă un bec de lumină s-a aprins în capul meu şi am înţeles că trebuie să organizez informaţiile astfel, încât acestea să fie uşor înţelese şi aplicate. Principalul criteriu: a oferi corpului, raţiunii, sufletului un răgaz pe o trasă cu viteză a vieţii moderne. Aceasta este o oportunitate de a părăsi pentru un timp „Matrix" şi a ne conecta la noi înşine. Mai mult decât atât, aceste recomandări nu conţin nimic nou, ele există de mii de ani. Vreau doar să-mi concentrez atenţia asupra lor şi să le prezint într-o forma uşoară de perceput, pentru ca oamenii să nu uite că există diferite moduri de a avea grijă de sănătate şi de frumuseţe. În plus, îmi place cifra şapte, ea are un sens mistic.

 

Slow Beauty: o abordare sănătoasă a frumuseţii 

 

Credeţi că o fată modernă à la "eu depind de iPhone-ul meu" poate trăi în conformitate cu principiile Slow Beauty?

În viaţa cotidiană, eu la fel depind de iPhone-ul meu şi de alte tehnologii foarte utile. Dar eu cred că ar fi real şi corect periodic să părăsesc acest ritm. Actualmente s-a format o întreagă mişcare împotriva accelerării vieţii. Oamenii sunt interesaţi să comunice unul cu altul în mod real, ci nu în reţea. Veselie, stare de visare, lene, atingere vie – iată ce avem atunci când părăsim gadgeturile noastre. Iar apoi ne putem întoarce din nou la ele, simţindu-ne reînnoiţi şi vii, şi mintea noastră limpede şi calmă.

 

 

Sursa: thegreenville.ru

 

Luni, 26 martie 2012
Vizualizări: 1704

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
353