ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Smiley ca evolutia scrisAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

"Când se pare că vă împărtăşesc opinia majorităţii, este timpul pentru a opri şi cred că," - Mark Twain.


- Ei bine, ai glume, Ruslan. Te-ar apoi zâmbitoare la sfârşitul semnat, dar este înşelătoare!
Această frază este de la un e-mail extrem de experimentat fotograf pentru absolut fotografie frivole, însoţite de nici un comentariu mai puţin superficial, mi-a adus la ideea că, în şedinţa subcortex "lung, dar nu atât de tulburat să-l explice pe suport de hârtie. Şi acum mi-e teamă că a fost prea târziu!

A apărut atunci când mai mulţi ani în urmă, în una din putinele apoi de televiziune canalele existente aranjat o săptămână de la compania British TV "Thames Television". În fiecare noapte am tors Filmului Britanic şi de transfer, cum ar fi Benny Hill si ca, si in fiecare seara ne pe cale amiabilă nedumerit: De ce ar fi cineva atât de râs isteric în spatele scenei?
Apoi am gasit acest sălbatice, pentru că suntem cu toţii s-au considerat a fi frivol, este capabil de sine "descendent", în partea de jos de glume.

Apoi, canalul a fost mai multe râsete şi voice-over transformat în ceva familiar. El este încă enervant, dar mult mai mic. În final, noi toţi înţelegem că cu abundenţa de canale de televiziune şi, în consecinţă, timp de aer, care ar trebui să fie finalizat, aproape imposibil de a elimina un număr suficient de amuzant arată într-adevăr. Prin urmare, eliminat, deoarece va, dar pentru a face sa para mai amuzant după fiecare eroi gluma încercare auzit o explozie de rîs, joaca pe sentimente mai rău noastre: noi nu vrem ca cineva a decis, în cazul în care nu avem un simţ al umorului, ceea ce înseamnă zasmeemsya cu toate, chiar şi cei "toate" nu si vazut.

Smiley Cu toate acestea, este de netăgăduit, şi caracteristici utile, voice-over râs: datorită lui, prietenii puternice şi, mai important, relaţiile de familie.

Simtul umorului este diferită pentru persoane diferite, iar dacă una se pare distractiv atât de popular în zilele noastre ceremonii biserica parte membri mort, cea mai mare a vieţii sale fulgeră lupta cu Dumnezeu, altele sunt de-l iau foarte în serios. Prin urmare, ceea ce părea amuzant pentru alţii trec prin, de ce, şi au existat situatii, când vizualizaţi aceste sau alte programe de familie şi oaspeţi izbucni în râs isteric, în timp ce alţii se uită la ei ca proştii.

În final, şi ambele au simtit inconfortabil, pentru a evita prieteni oprit pentru a vizita reciproc, şi, uneori, exemplul lor a fost urmat şi de cuplu nu sunt în măsură să trăiască alături de un rzhuschim om fără cel mai mic pretext, şi astfel le acuză de lipsă de un simţ al umorului!

Dacă lucrurile au mers bine dincolo, familia ar fi în aceeaşi respiraţie cu uz casnic, leshimi, instanţele corecte şi alte creaturi mitice, care, în Rusia nu o mai văzut, dar credinţa că este de nezdruncinat.

Mântuirea tuturor a fost vocea de râs, a făcut-o ştiut exact când să râdă. Acest excluse stangacia fostul între oameni care sunt aproape şi restaura pacea în familie.

Smiley În sine, acest fenomen nu ar fi prea interesant dacă este în domeniul de telenovele nu sunt răspândit în viaţa reală, care are loc în spaţiul virtual - pe Internet.

"Smiley" - s-ar părea că poate fi inofensiv? Creatorul ei era sigur că face lumea mai bună de a ajuta deţinuţii să-şi exprime sentimentele lor (şi trebuie admis că lumea lui este într-adevăr un loc mai bun, datorită unei contribuţii financiare solide primite de acestea în utilizare a creaţiei sale).
Dragut, fete zambitoare, simbolizează în mod clar sentimentele si emotiile noastre ... astfel în mod clar că acum nu le putem recunoaşte dacă acestea nu sunt marcate smiley!

Uneori, suma este un sentiment pe care zâmbitoare toate modificările fiind spuse si scrise, precum şi în cazul în care judecătorii vor fi şi la sfârşitul fiecărei pedepsei cu moartea pentru a pune în aplicare un smiley face semnătură, condamnat va simţi destul de fericit. Chiar i-am oferit să pună zâmbeşte în evidenţele medicale ale pacienţilor cu incurabilă, şi în special la sfârşitul de documente provenind de la autorităţile locale şi, din nou plăcut creştere a costului de călătorie în transportul urban de călători.

Este dificil să vorbim despre Emoticons în serios, dar va trebui să: aceste fete inocente cu aspect care au devenit reprezentanţii voice-over cu râs în reţea, ajungând treptat o lume în care nu există gânduri care nu au să se gândească la ceea ce ai citit sau auzit. Aceasta explica totul la tine, toţi veţi, şi întotdeauna promptă, unde şi cum să râd cu voce tare. Un râs este absolut necesar, dar nu pentru că ar fi amuzant, ci pentru că cineva a fost crezut că glumesc sau o glumă şi a pus astfel zâmbitoare ".

Deja, mulţi oameni trăiesc în această lume, iar restul nu va fi capabil să reziste pentru o perioadă lungă de timp. Un sumbre, fără chip "majoritate", aşa cum începe întotdeauna ne poddavlivat. "Te-ar fi semnat un smiley la sfârşit, dar este înşelătoare!" - O cere, nu vrea creierul mai mult.
Şi la un moment dat a începe să slăbească, care credeţi că este mai uşor să dai decât să pozeze ca un revoluţionar, şi peste o astfel de fleac. În cele din urmă, tu, ca toţi ceilalţi, el începe să părea că aplicarea de "smiley face" nu fac rău: şi drăguţ, şi nu jignit pe nimeni ... dar aici e minte cuvintele lui Mark Twain: "Când se pare că vă împărtăşesc punctul de vedere majoritate, este timpul pentru a opri şi cred. " Într-un discurs plin de duh împotriva emoticon apărut Ruslan Aslanov.
geo.ru
Şi, în fine ...

Marţi, 09 februarie 2010
Vizualizări: 8843

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
66
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
196
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
86
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
88