ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Smochinele uscate. Cum să le folosești pentru ascăpa de mai multe probleme de sănătate


Rețeta pentru smochine uscate în ulei de măsline este un remediu uimitor, natural și sigur pentru multe boli!

Acest remediu vă va ajuta să scăpați de următoarele probleme de sănătate:

probleme de stomac

hemoroizi

constipație

nivel ridicat de colesterol

anemie

astm și bronșită

și chiar infertilitate (unele femei spun că acest remediu natural le-a ajutat să rămînă însărcinate)

Beneficii pentru sănătate.

Smochinele uscate sînt una dintre cele mai mari surse vegetale de calciu, care este o alternativă excelentă pentru tratamentul terapeutic al persoanelor care sînt alergice la produsele lactate.

Acest fruct este bogat în fibre și ajută la îmbunătățirea funcționării sistemului digestiv.

Smochinele sunt o sursă excelentă de potasiu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și a altor funcții importante ale organismului. Acizii grași Omega 3 și Omega 6, care se găsesc în smochine, ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și a sănătății inimii.

Ca urmare a unui studiu, s-a constatat că consumul a numai două smochine uscate de dimensiuni medii a dus la o creștere semnificativă a activității antioxidante în organism.

Conform rezultatelor studiului, smochinele sunt utile pentru tratamentul pietrelor la rinichi. Se fierbe șase bucăți de smochine într-un pahar cu apă. Consumați zilnic timp de o lună pentru a elimina pietrele la rinichi.

Triptofanul din smochine contribuie la un somn bun și poate ajuta în tratamentul tulburărilor de somn, cum ar fi insomnia.

Smochinele conțin o cantitate mare de vitamina C, care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii. De asemenea, ele sunt bogate în antioxidanți, care vă vor oferi o piele sănătoasă și radiantă.

Smochinele sînt un fruct cu un conținut ridicat de vitamina B6. 

Rețeta smochinelor uscate în ulei de măsline.

40 de bucăți de smochine uscate

ulei de măsline

Puneți smochinele uscate într-un borcan, apoi turnați ulei de măsline cît să le acopere. Închideți borcanul și lăsați-l 40 de zile, în aceste zile smochinele absorb mult ulei de măsline.

Poftă bună!

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 17 decembrie 2021 17:22
Vizualizări: 444

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2492
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
110
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5890
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38308