Spitbank – fortul transformat în hotel

/ Vizionări: 1876

Spitbank Fort — отель посреди моря в Британии

La momentul construcției, Spitbank era orice dar nu un loc confortabil. Ridicat în apropierea coastei Marii Britanii de către lordul Palmerston, fortul trebuia să apere insulele de flota lui Napoleon al III-lea. Trei secole mai târziu, același loc neprietenos e unul dintre cele mai interesante hoteluri de lux ale planetei.

Spitbank a fost dezarmat! Regatul Unit nu mai este pus în pericol de puterea de foc a armatelor franceze, vechii dușmani Anglia și Franța au coborât armele și au ridicat steagul alb al păcii. Pe lângă poveștile de război din urma conflictelor aproape neîncetate au rămas și trei forturi construite la mijlocul secolului al XVIII-lea pentru protecția coastei britanice.

Intrate în proprietatea unui dezvoltator englez, No Man’s land și Horse Sands Fort urmează a fi transformate în hoteluri de lux. Pentru Spitbank, fortul cu numărul trei, transformarea a luat sfârșit. În urma unei investiții de 3 milioane de lire fosta construcție militară oferă acum 8 apartamente de lux și îndeajuns de multe opțiuni de personalizare a experienței încât turiștii să nu se simtă niciodată izolați.

Aventura începe la bordul unei ambarcațiuni care îi ridică pe oaspeți din marina Royal Clarence Gosport. Micul dejun este servit pe acoperișul farului, cu priveliștea orașului Portsmouth la orizont.

Spitbank Fort1 — отель посреди моря в Британии

Spitbank Fort2 — отель посреди моря в Британии

Spitbank Fort3 — отель посреди моря в Британии

Spitbank Fort4 — отель посреди моря в Британии

 

Sursa: stylereport.ro


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.