ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Stafide și apa ajută la curățarea ficatului!


Acest remediu incredibil va curăța și va proteja ficatul de toxine și otrăvuri! Doar un singur ingredient simplu - ficatul tău va deveni sănătos. Poluarea ficatului cu toxine poate fi cauza multor boli periculoase. De aceea, curățarea este extrem de importantă. Folosiți rețeta tradițională!...

Corpul nostru are nevoie de apă. Dacă adăugați stafide în apă, veți obține cel mai bun remediu pentru curățarea ficatului. Unul dintre organele vitale ale corpului nostru este ficatul, care integrează proteinele și curăță sângele nostru. Ciroza hepatică, hepatita A, B și C sunt cele mai periculoase afecțiuni.

De aceea, vă vom spune cum să curățați ficatul timp de 2 zile, luând apă și stafide dimineața. Acest lucru chiar funcționează!

Alegeți câteva stafide negre bune.

Luați o cratiță, turnați 3 căni de apă și adăugați o cană de stafide negre. Fierbeți stafidele timp de 2 minute și lăsați-le acolo timp de 24 de ore.

A doua zi, beți o cană. Puteți să-l beți fierbinte, călduț sau rece, în funcție de preferințele dvs. Este atât de simplu!

În doar 2 zile veți începe să simțiți unele rezultate pozitive. Este recomandabil să continuați tratamentul timp de o săptămână întreagă. În plus, ar trebui să reduceți consumul de acizi grași și să evitați alcoolul în timpul acestui proces.

Folosiți acest remediu simplu! În curând vă veți simți mult mai bine.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 22 februarie 2024 14:00
Vizualizări: 214

Citiţi de asemenea

Tom Brown, inginer la pensie, personal a salvat de la dispariție 1200 de soiuri de mere. Pasiunea sa constă în căutarea ...
100
Complexul budist Maixi Shan este situat în provincia Gansu, în nord-vestul Chinei. Este un complex arhitectural uimitor,...
193
Oamenii au construit o nouă cuib pentru barza... ...
222
"Amplasat în sectorul forestier Lazarevskoye al Parcului Național Sochi. Singurul dolmen monolitic rămas pe Caucaz,...
319