ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Steve Jobs și dieta sa specială
 

Puțini oameni știu că în tinerețe Steve Jobs, influențat de cartea lui Arnold Ehret "Sistem de vindecare cu dieta fără mucus" a ținut dieta crudă pentru un an întreg (în 1975), precum și a ținut periodic post. Apropo, în perioada aceea Jobs a trăit la o fermă de hippie și a crescut (da-da) mere :).

Apropo, soiul preferat de mere al lui Jobs a fost - macintosh. Peste un an, Steve a trecut la dieta vegană, pe care a ținut-o aproape până la sfârșitul vieții, și din când în când a mâncat pește.

Cîteva povestiri despre Steve Jobs din cartea de Jeffrey Young - "іCon":

- În noaptea de Halloween, copiii mergeau din casă în casă, în căutare de dulciuri și după tradiție băteau la ferestre și uși cu strigăte "truc sau tratarea!".  Când au sunat la ușa casei lui Steve, el a deschis-o ținînd în brațe un copil, iar în a doua mână – cadourile pentru copii. Fiind un vegetarian convins și ducând un mod de viață sănătos, Steve i-a oferit copiilor sticluțe mici cu suc de morcov.  

- Într-o zi familia Jobs a fost vizitată de familia președintelui Clinton în casa sa în Woodside. Lorin, soția lui Steven, l-a invitat pe Michael Chiarelo, bucătarul-șef dintr-un restaurant renumit. Ea a pus în fața lui sarcina de a găti mâncăruri delicioase, folosind doar produse vegetariene, dar și ca legumele să fie tratate termic pentru puțin timp.
(Un prieten a familiei, om de afaceri renumit, după gustarea bucatelor vegetariene, aproape crude, care au fost servite la cină în casa lui Steve, a vorbit, ulterior, că aceste sunt foarte bune, dar numai cu condiția că veți pleca de la cină destul de devreme pentru a reuși să ajungeți într-un restaurant)

 

Sursa

Joi, 18 septembrie 2014
Vizualizări: 2167

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
222
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
413
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
294
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
420