ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sting: în numele dragostei (+ Video)Sting: în numele dragostei

 

Cântăreţul britanic de cult Sting, tot el Matthew Gordon Sumner, este cunoscut nu numai pentru contribuţiile sale vaste în domeniul muzicii. În afară de texte, scrise pentru melodiile compuse personal, şi o performanţă talentată, Sting menţine un stil de viaţă sănătos, promovează agroturismul şi luptă pentru conservarea resurselor naturale ale planetei noastre.

Creaţia muzicianului liric afectează politica, pacea şi războiul, toleranţa şi religia, dar tema principală pentru Sting,este, totuşi, dragostea pentru prietenii şi trecătorii simpli, lumea întreagă şi umanitatea în general. Anume pentru piesa „Send Your Love” artistul a fost nominalizat pentru Grammy, dar nu şi pentru prima dată. Într-un interviu Sting recunoaşte că, în opinia sa, toţi oamenii, indiferent de naţionalitate şi religie sunt legaţi între ei de o energie comună, care penetrează toate evenimentele etapei dificile, în care se află astăzi omenirea. Dar toate acestea, nu sunt exprimate doar în cuvinte - cântăreţul încearcă să trăiască în aşa fel, încât să dea un exemplu pozitiv pentru copiii lui şi fanii. Cum de reuşeşte?

Stilul de viaţă

Sting deţine mai multe case prin întreaga lume: America, Marea Britanie şi Italia. Timpul liber de turnee el îşi petrece cu familia sa în castelul  Lake House, construit în 1578. Vila pe râul Avon este la o distanţă de o oră de la Londra, nu departe de la Stonehenge, înconjurat de cele mai vechi păduri din insulele britanice.

 

Sting: în numele dragosteiÎn apropierea vilei sunt situate livada şi grădina, precum şi grajduri, ferma. Familia starului mănâncă doar legume şi fructe organice cultivate pe teren propriu. Şi aproape nu mănâncă carne - dar dacă la masă este  servită carnea, se aplică regula, conform căreia: totul trebuie să fie mâncat, deoarece pentru această masă, animalul a trebuit să-şi dea viaţa. Pentru acelaşi motiv, în casă nu există mobilier din piele. Lenjeria de pat ar trebui să fie doar albă (un "nu" ferm vopselelor), electrocasnice  numai de producţie europeană (protest împotriva muncii nenormate a forţei de muncă în ţările din lumea a treia). Cântăreţul se trezeşte nu mai târziu de orele opt dimineaţa şi merge desculţ în baia turcească - unica procedură de igienă, pe care el o recunoaşte, deoarece pentru un duş sau baie este nevoie de săpunuri, şampoane şi geluri, iar Sting de mult timp a abandonat acestea (precum şi loţiuni, deodorante şi alte cosmetice de sex masculin). De asemenea, cântăreţul preferă unul din caii lui sau o bicicletă în loc de maşină.

În 1997, Sting şi soţia sa Trudie Styler au achiziţionat Tenuta il Palagio – o casă de vânătoare ducală din sec.XVI, în Chianti, valea Valdarno (aproximativ în acelaşi timp, au devenit vecinii lui Elton John şi Tony Blair). Primul lucru pe care, desigur, cântăreţul a întreprins,  a fost refacerea unui vechi hambar într-un studio de înregistrare, iar apoi soţii au suflecat mânecile şi au cumpărat încă 900 de acri de teren, pe care ei au început să transforme o parte de Toscana în paradis: au făcut ordine în livadă, au plantat chiparoşii, apoi pe terenurile lor a fost întemeiată o fermă adevărată - plantaţii de măslini şi citrice, vii şi terenuri rezervate pentru parcele de legume. Paparazzi vizită foarte rar vila celebrităţii, dar, după spusele fermierilor locali, dacă Sting poate fi văzut pe pământul lui - atunci neapărat pe un tractor. Curând afacerea a adus venituri – mai întâi cuplul celebru a prezentat vinul Chianti şi Toscana din strugurii Sangiovese, apoi a început să furnizeze produsele în magazine din Statele Unite şi Marea Britanie.

 

Sting: în numele dragosteiÎn cele din urmă, Sting a decis să-şi lărgească orizonturile şi să creeze un local de desfacere a produselor naturale, cultivate la ferma lui, în orăşelul din apropiere Figline Valdarno. La deschidere cântăreţul a venit cu un coşuleţ de legume şi a degustat de bună voie conţinutul în faţa fotocamerelor. Printre gama produselor prezentate  la punctul de vânzare, în afară de legume, pot fi găsite ulei de măsline, vin, brânză, miere şi cârnaţe din rasele locale de porci.

 

Sting: în numele dragosteiCântăreţul menţionează o legătură directă între muzica şi dieta corectă: "Nu pot să cânt bine până când nu voi mânca bine!" Apropo, anume soţia Trudie, o femeie energică şi conştientă, a inspirat cântăreţul la lupta pentru un stil de viaţă ecologic - fără utilizarea pesticidelor şi altor îngrăşăminte din substanţe chimice.

 

Sting: în numele dragostei

Sting: în numele dragostei

Sting: în numele dragostei

Sting: în numele dragostei

 

 

Sursa: facepla.net

Duminică, 05 iunie 2011
Vizualizări: 3891

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
57
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
109
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
340
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
195