ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Suedia a interzis vaccinarea obligatorie

În timp ce în lume există dorința companiilor farmaceutice străine de a face lobby pentru introducerea vaccinurilor suplimentare inutile (și adesea periculoase pentru sănătate) în programul național de imunizare, pentru a le face obligatorii, cea mai prosperă țară din lume nu permite producătorilor de vaccinuri să profite de ea și nu va permite ca pe cetățenii săi să se facă experimente.

Suedia a interzis vaccinarea obligatorie, referindu-se la "probleme serioase de sănătate" și la faptul că acestea încalcă drepturile constituționale ale cetățeanului de a-și alege propriul tratament după dorința lui.

Riksdag-ul suedez (Parlamentul) a respins în 2017 șapte petiții care ar pune în aplicare legea privind vaccinarea obligatorie, declarînd că "aceasta ar fi o încălcare a Constituției noastre dacă introducem vaccinarea obligatorie".

În plus, parlamentarii au remarcat că există "o respingere masivă (din partea suedezilor) a tuturor formelor de obligație în privința vaccinurilor". Riksdag s-a referit, de asemenea, și la "reacțiile adverse grave frecvente" la copiii care au fost vaccinați.

Aceasta este o decizie rezonabilă a Riksdag-ului suedez în comparație cu ceea ce se întîmplă în Statele Unite și în alte țări occidentale chiar acum.

Robert F. Kennedy Jr. a participat recent la emisiunea lui Tucker Carlson și a demascat cu îndrăzneală "statul mafiot fără lege", adică înțelegerea dintre cele mai mari companii farmaceutice și înșelătoria lor "extrem de profitabilă" cu vaccinurile.

"Industria farmaceutică este foarte puternică", a explicat Robert F. Kennedy, Jr. "Ei dau 5,4 miliarde de dolari pe an pentru mass-media. Ei au fost într-adevăr capabili să controleze discuțiile privind problema vaccinării și să închidă gura oamenilor ca mine".

Cu privire la modul în care aceste lucruri teribile s-ar putea întîmpla, Robert F. Kennedy Jr. a explicat că în 1989, Congresul a oferit giganților industriei farmaceutice "imunitate juridică deplină" cînd vine vorba de vaccinări.

Companiile farmaceutice au devenit propria lor lege. Ele pot adăuga ingrediente toxice în vaccinuri, care vă pot trauma grav copilul, dar nu le puteți da în judecată.

Ceea ce trebuie să înțelegeți este că regimul de vaccinare s-a schimbat aproximativ în anul 1989. Aceste schimbari au avut loc deoarece Congresul, pentru banii din industria farmaceutică, a facut ceea ce nu a făcut niciodată pentru nici o altă industrie - a acordat imunitate juridica deplină tuturor companiilor care produc vaccinuri“.

"Deci, indiferent de cercetările stîngace care s-au făcut, indiferent de modul în care a fost relizat controlul calității, indiferent de conținutul de substanțe toxice care se conțin în vaccinuri sau de răul pe care îl aduce copilului dumneavoastră, nu-i puteți da în judecată".

Profiturile uriașe din industria nereglementată au determinat companiile farmaceutice de mari dimensiuni s-au grăbit să producă vaccinuri noi și inutile, introducîndu-le în nou-născuți - adesea de zece ori mai mult decît înainte.

"A sosit epoca febrei de aur pentru industria farmaceutică".

Vineri, 07 iunie 2019
Vizualizări: 685

Citiţi de asemenea

Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
44
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
102
Prima dată, mucusul în organismul nostru se formează încă în copilărie atunci cînd mîncăm ceva fiert...Pe măsură ce cr...
186
Din 1993, Departamentul de Pompieri din Australia lansează calendare caritabile.În acest an, toate fondurile din vînzare...
172