ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Sufletu-mi cere schimbări

Am ajuns cu totii in secolul XXI si pe mapa mondiala razboaiele tot continua, vedem criza alimentara, sociala, economica, aerul devine tot mai poluat, apa e tot mai otravita, oamenii de orice categorie sociala si nivel de trai devin tot mai bolnavi, nervosi si nefericiti. Ce s-a intimplat? Incotro vom ajunge cu totii? Ce va fi cu noi peste 10 ani, 20 ani ? Daca vom continua tot asa cursul de ”dezvoltare” neaparat vom intra intr-o criza tot mai adanca si cu rabufniri sociale, si calea spre fericire va fi plina de spini. Ce sa facem ca noi, oamenii, sa traim intr-o societate stabila, sa fim asigurati cu de toate, sa ne bucuram de o hrana sanatoasa ecologica, sa bem apa curata si sa ne crestem copiii la natura ?...si tot asa apar intrebari, apar la nesfarsit …..

Oamenii de stiinta, politicienii si diferiti cercetatori bat alarma, si toti striga in gura mare ca ne asteapta vremuri grele daca nu schimbam cursul pe care umanitatea l-a luat, dar nimeni nu stie concret si nu zice care sunt primii pasi pe care noi, oamenii, ar trebuie sa-i facem pentru a iesi din matricea tehnosferica, care ne-a facut pe toti prizonieri in ea, si ne tine in custile de beton ca in puscarie.

Cel mai puternic om de sitiinta in domeniul geneticii Piotr Gareaev ne spune ca orasul e un factor mutagen pentru organizmul uman, si-l transforma intr-un zombie bolnav. Dar sunt in lume oameni care au o perceptie puternica asupra vietii si care au dat un curs nou oamenilor si intregii civilizatii. Acest curs nou il putem studia in cartile lui Vladimir Megre - este conceptul Anastasia, sihastra care traieste in taigaua siberiana.

Ideile ei sunt aplicate in practica de toti mai multi oameni, inclusiv din elita financiara si politica - exemplu ne serveste fiica presedintelui Kazahstanului Alina Nazarbaeva si a celui mai puternic politician la nivel global, presedintele rus Vladimir Putin, etc. Ideile si conceptia de viata a Anastasiei pe zi ce trece sunt aplicate in practica de tot mai multa lume din diferite tari, incepand cu Federatia Rusa si terminand cu SUA.

In concept se pune accentul ca fiecare familie, daca doreste sa traiasca fericit si sa aiba siguranta zilei de maine, sa-si ia in gestiune 1 ha de pamant si sa se mute cu traiul pe el, sa construiasca o casa, sa sape o fantana, sa sadeasca un pom. Si prin aceasta ajungem la intelepciunea stramosilor nostri, care ne-au lasat ca mostenire proverbul dat - sensul vietii pe Pamant, spuneau ei, este sa construesti o casa, sa nasti un copil, sa sadesti un copac si sa sapi o fantana.

Prelucrand pamantul si crescindu-si propria hrana, orice familie isi asigura automat hrana vitala pentru intreg anul, si avand propria fantana cu apa curata, devii aprovizionat fara ca sa depinzi de nimeni.

OAMENI BUNI! TREZITI-VA! Iesiti din matricea orasului, a betonului, a poluarii, daca vreti sa scapati de boli, de depresii si saracie, iesiti o data din tarcul megapolisului, care ne-a adunat pe toti si ne suge de putere si energie.

P.S. Viitorul nostru ne apartine noua, si noi singuri acceptam sa traim in matricea existenta, care ne tine captivi si dependenti, sau va cistiga ratiunea si din spatiul mortii ne vom muta cu totii in saptiul viu al naturii, unde vom trai cu totii fericiti si vom fi plini de viata.

 

Alexandru Vlad

Citiţi de asemenea

Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
131
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
319
La inițiativa echipei ecology.md, Fundația pentru dezvoltare ecologică Ecodava din R.Moldova împreună cu echipa Taborul ...
396