ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Supă de legume cu lapte



 


 

 

Reţeta pentru supa de legume cu lapte. Se prepară rapid, 20 de minute pe foc şi se poate servi la masă.

 

Felul de mîncare vegetarian este perfect pentru exacerbarea autumnală de răceală şi gripă, deoarece legumele şi ierburile conţin vitamina C, B, fier şi alte elemente necesare.

 

Ingrediente:

250 g de lapte
100 g de conopidă
1 morcov
150 g de apă
2-3 linguri de mazăre verde
2-3 cartofi
1 linguriţă de unt
sare, mărar şi pătrunjel

 

Modul de preparare:

  1. Se amestecă laptele şi apa, se toarnă într-o cratiţă emailată, se aduce la fierbere.
  2. Morcovul se taie pai şi se adaugă în lapte, se fierbe 5-8 minute.
  3. În timp ce fierbe morcovul, varza se separă în bucheţele, cartofii se curăţă şi se taie pai.
  4. Se adaugă cartofii şi varza , se sărează şi se fierbe la foc încet încă 10 minute.
  5. După, se adaugă mazărea şi atunci cînd fierbe, untul şi verdeaţa tocată.
  6. Cînd supa începe să fiarbă, se scoate de pe foc, se toarnă în farfurii şi se serveşte.

 

 

Sursa: ecologico.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 07 iulie 2012 14:03
Vizualizări: 4109

Citiţi de asemenea

Departamentul pentru Eficiența Guvernului SUA (DOGE), creat în ianuarie 2025, s-a afirmat deja ca una dintre cele mai în...
110
Conform prognozelor meteorologilor, anul 2025 ar putea intra în top trei cei mai călduroși ani din istorie. În combinați...
114
IntroducereÎn secolul XXI, schimbările climatice au devenit una dintre cele mai mari provocări, amenințând ecosistemele,...
196
Înțelegerea termenilorÎn ultimii ani, a apărut tot mai multă confuzie între conceptele de „moșie familială” și „eco-sat”...
141