ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Supă de legume cu lapte



 


 

 

Reţeta pentru supa de legume cu lapte. Se prepară rapid, 20 de minute pe foc şi se poate servi la masă.

 

Felul de mîncare vegetarian este perfect pentru exacerbarea autumnală de răceală şi gripă, deoarece legumele şi ierburile conţin vitamina C, B, fier şi alte elemente necesare.

 

Ingrediente:

250 g de lapte
100 g de conopidă
1 morcov
150 g de apă
2-3 linguri de mazăre verde
2-3 cartofi
1 linguriţă de unt
sare, mărar şi pătrunjel

 

Modul de preparare:

  1. Se amestecă laptele şi apa, se toarnă într-o cratiţă emailată, se aduce la fierbere.
  2. Morcovul se taie pai şi se adaugă în lapte, se fierbe 5-8 minute.
  3. În timp ce fierbe morcovul, varza se separă în bucheţele, cartofii se curăţă şi se taie pai.
  4. Se adaugă cartofii şi varza , se sărează şi se fierbe la foc încet încă 10 minute.
  5. După, se adaugă mazărea şi atunci cînd fierbe, untul şi verdeaţa tocată.
  6. Cînd supa începe să fiarbă, se scoate de pe foc, se toarnă în farfurii şi se serveşte.

 

 

Sursa: ecologico.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 07 iulie 2012 14:03
Vizualizări: 4148

Citiţi de asemenea

Câștigă premii valoroase cu Cosmeplant! Participă la Tombola Națională din 1 mai până pe 30 iunie.Vara aceasta, Cosmepla...
121
În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
207
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
199
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
243