ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Super alimente! Cocktailuri verzi!
 

 

Toate animalele carnivore la care se referă şi oamenii mănâncă frunzele verzi. Spre deosebire de fructe bogate în vitamine, verdeţurile mai sunt bogate şi în minerale. Legumele cu frunze verzi sunt: varza, salata verde, pătrunjel, spanac și multe altele. Acasă putem cu ușurință cultiva pe pervazul ferestrei ierburi proaspete, cum ar fi germeni de grâu, ovăz, bogate în vitamine, oligoelemente și oxigen legat de clorofilă.

 

Molecula clorofilei este foarte asemănătoare cu molecula sângelui uman. Clorofila are grijă simultan de organele interne, distruge fungi, bacterii patogene, celule canceroase, etc.

Pentru ca o persoană să fie sănătoasă, bacteriile "utile" din organismul uman ar trebui să fie la 80-85%. Bacteriile utile produc substanţe nutritive importante, inclusiv vitamina B, vitamina K, enzime utile, etc. Bacteriile "bune" (aerobice) au nevoie de oxigen. Prin urmare, la un deficit de oxigen în organism încep să apară bacteriile "dăunătoare". Ele sunt anaerobe și nu pot tolera oxigenul gazos.

Dacă în timpul tranziției la dieta crudă vom consuma doar fructe dulci, exceptând legume şi ierburi, atunci vom sprijini microflora patogenă, fără a permite organismului uman să se curățe și să ajungă la un nou nivel de auto-vindecare și sănătate perfectă! Clorofila verde literalmente ca cu o perie curăţă organismul de bacteriile patogene, care nu suportă oxigenul. Și schimbă foarte repede microflora intestinală pe cea utilă.

Dar este dificil să consumăm o mulțime de verdeţuri, mai ales că le mestecăm insuficient, din care cauză ele se absorb în cantități mici, fără a aduce beneficiile care ar putea avea. O bună decizie sunt cocktailurile verzi. Cocktailurile vezi se prepară dintr-un amestec de plante sălbatice, toate tipurile de salată verde, frunze de sfeclă şi morcov, precum şi germeni de cereale (grâu, secară, ovăz), legume verzi, pentru aromă puteți adăuga un pic de fructe. În rezultat obţineţi un fel de mâncare surprinzător de gustoasă şi hrănitoare – probabil, cel mai bun prânz pentru raw foodiştii. Îl puteţi prepara în blender, atunci acesta va fi gros și consistent sau în storcător de fructe, cocktailul va fi fără pulpă, dar nu mai puțin util.

 

Este o băutura minunată, care conține aproape tot ce este necesar pentru organismul nostru, deoarece:

• Ea este foarte hrănitoare. După calitate și valoarea nutritivă aceasta nu este inferioară unui prânz consistent pentru că conţine toţi aminoacizii, minerale, vitamine, oligoelementele necesare organismul nostru, precum şi o mulţime de fibre.
• Este ușor de digerat. Substanţele nutritive valoroase obţinute din fructe și legume tocate, combinate cu ierburi și condimente, încep aproape imediat să se absoarbe în gură, acest lucru oferă organismului dvs. o odihnă, el nu petrece o mulțime de timp pentru a digera, în schimb primește o cantitate mare de energie, enzime şi fermenţi.
• Este o comoară de fibre. Conținutul de fibre în cocktail-uri este foarte mare, ceea ce este foarte benefic pentru intestinul nostru. Fibrele îmbunătăţesc flora, stimulează funcţia motorie a intestinului, ajută la curăţarea. Pe lângă acest fapt, fibrele conţin antioxidanţi, care previn dezvoltarea cancerului şi a bolilor cardiovasculare.
• Este o „energie pură”. Clorofila din plantele verzi îmbogățește organismul nostru cu oxigen şi promovează dezvoltarea bacteriilor aerobe foarte benefice care, la rândul lor, contribuie la sintetizarea multor vitamine şi aminoacizi. În plus, clorofila întăreşte ţesutul conjunctiv, ceea ce promovează vindecarea rapidă a rănilor, ulcerelor, eroziunilor și întărește sistemul imunitar.
• Conține toţi aminoacizii necesari pentru noi într-o formă pură și ușor accesibilă pentru organism.
Atâtea argumente în favoarea cocktailului verde îi permit să ocupe un loc de frunte în meniul nostru.

Consumaţi alimente naturale! Fiţi sănătoşi și fericiţi!

 

 

 

Sursa: vk.com

 

ABONAȚI-VĂ
Sâmbătă, 31 august 2013 16:00
Vizualizări: 4042

Citiţi de asemenea

Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
292
Warangal - o așezare fortificată antică din India, fondată în jurul unui lac și al unei stânci, de parcă ar crește din e...
286
Mulți medici, vorbind despre acțiunea celulelor stem, menționează că, alături de efectul pozitiv asupra vindecării unu...
337
Această insulă uimitoare, situată în Oceanul Indian, arată de parcă s-ar afla pe o altă planetă.Peisajul insulei nu este...
96