ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ţara în care femeile poartă cele mari înalte tocuri din Europa
 

 

Complexate de faptul că sînt cele mai scunde din Europa, britanicele poartă cele mai înalte tocuri de pe continent, potrivit unui studiu citat de Telegraph.

 

Femeile din Marea Britanie poartă tocuri cu o lungime medie de 8,3 centimetri, cu peste 2 centimetri mai mari decît franţuzoaicele, care poartă tocuri ce au în jur de 6 centimetri.

Pe locul al doilea în clasamentul celor mai înalte tocuri de pe continent se află Spania, cu o lungime de 8,1 centimetri, urmată de Danemarca – cu 7,6 centimetri, Germania – 6,8 centimetri şi Franţa – 6 centimetri.

Rezultatele studiului nu sunt surprinzătoare, avînd în vedere că britanicele cu vîrste cuprinse între 18 şi 29 de ani sunt cele mai scunde femei din Europa, avînd o înălţime medie de 163 de centimetri.

Următoarele în clasamentul înălţimii sunt femeile din Spania, avînd cu un centimetru mai mult decît englezoaicele. Nemţoaicele, deşi poartă tocuri destul de înalte, sînt ajutate şi de natură, în această ţară înălţimea medie fiind de168 de centimetri.

În Marea Britanie, înălţimea tocurilor diferă de la o regiune la alta, astfel că cele mai înalte tocuri sunt purtate de femeile din nord-estul ţării - 8,78 centimetri.

 

 

Sursa: moldovenii.md

 

Duminică, 29 iulie 2012
Vizualizări: 1902

Citiţi de asemenea

Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
11
Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
31
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
68
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
85