ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tehnologia dauneaza grav sanatatii !

Imi cer scuze pentru articolul care va urma. Autorul lui pune niste intrebari foarte pertinente pe care ar trebui sa ni le raspundem singuri.Promit ca pe viitor sa traduc articole in care se dau si solutii la toate problemele actuale,pentru ca fara speranta...unde am ajunge?

Stiai ca tehnologia dauneaza grav sanatatii? Din pacate multi oameni inca nu inteleg asta.W.H.O (World Health Organisation) specifica foarte clar ca exista riscuri serioase pentru sanatate prin expunerea la campurile electronice ce provin de la sisteme wi-fi, laptopuri, telefoane mobile, ipad, calculatoare...etc. Expunerea la toate acestea creste riscul de cancer, de tumori pe creier, autism, diabet, oboseala cronica, febra fanului si depresii.

Cei de la organizatia de mai sus (W.H.O) afirma ca multi oameni nu stiu despre aceste efecte pentru ca ''sursele prezente de furnizare ale acestor dispozitive influenteaza opinia publica astfel incat sa nu se stie despre aceste efecte secundare foarte periculoase''.

E mai mult decat o coincidenta ca sanatatea a bilioane de oameni e afectata de la introducerea tehnologiei in anii '80.

Mai bine de 220 milioane de oameni in intreaga lume sufera de diabet si s-ar parea ,conform statisticilor,ca pana in anul 2030 numarul va ajunge la 400 milioane de oameni!

Crezi ca nu li se va intampla copiilor tai? Mai gandeste-te o data. Numarul de cazuri de autism e mai mare decat combinatia cazurilor de diabet, SIDA, si cancerul la copii. Aproximativ 70 milioane de oameni din toata lumea sunt afectati de autism. Acest numar a crescut cu 6000 % in ultimii 20 de ani.

De ce am devenit dintr-odata intoleranti la mancare? Sa fie doar chimicalele pe care le punem in mancare de vina? MAI GANDESTE-TE O DATA.

Mai bine de 270 de milioane de oameni din toata lumea sufera de alergii la diferite alimente. Aproximativ 3 milioane dintre ei sunt copii sub 18 ani. Acest numar se va mari cu 400 % in 20 de ani,conform statisticilor.

Unul din patru copii din Europa sufera de alergie! Alergiile cu alune pot deveni fatale si afecteaza unul din 70 de copii.

Aproximativ 300 milioane de oameni din toata lumea sufera de astma, fiind circa 250 000 de morti atribuite acestei boli in toata lumea. Asta inseamna ca numarul de cazuri de astma se va mari in urmatorii 20 de ani cu 300 %, statistic vorbind.

ESTI ATENT?

Aproximativ 10 milioane de oameni in Statele Unite sufera de sindromul ADHD (Attention Deficit Hypersensitivity Disorder). In toata lumea s-a inregistrat o crestere de 400 % a sindromului ADHD in ultimii 20 de ani.

2.5 milioane de oameni sufera acum de scleroza multipla.

UNUL DIN 5 oameni sufera de febra fanului, numarul se va tripla pana in 2030.

ASCULTI?

Planuiesti sa ai copii? Mai bine te-ai grabi! In ultimii 50 de ani s-a inregistrat o pierdere de sperma de 53 % la barbatii obisnuiti. Ar mai trebui sa treaca vreo 70 de ani pentru ca toata cantitatea de sperma sa ajunga la ZERO.

31 % din numarul de sarcini se termina acum in avorturi. Acest numar a crescut intre anii 2005-2009 cu 15 %. In aceeasi perioada un procent de 25 % de femei au primit tratament pentru infertilitate.

80 % din populatia lumii sufera de insomnie si probleme in timpul somnului. Numai in Statele Unite circa 40 milioane de oameni sufera de un fel de insomnie.

SE POATE SA FIE DOAR O COINCIDENTA CA:

1. VANZARILE DE TELEFOANE MOBILE AU CRESCUT DE LA 50 MILIOANE IN 1995 LA 5 BILIOANE IN 2010.

2. SE FOLOSEAU 1 BILION DE CALCULATOARE IN TOATA LUMEA IN 2008.

3. ACEST NUMAR SE VA DUBLA PANA IN 2013 LA 2 BILIOANE DE CALCULATOARE.

4. PANA IN 2012 SE ASTEAPTA SA FIE 14 BILIOANE DE APARATE CONECTATE LA INTERNET.

5. PESTE 6.1 TRILIOANE DE MESAJE AU FOST TRIMISE PE TELEFOANE DOAR IN 2010.

Stii cine beneficiaza de pe urma suferintelor noastre si a sanatatii precare? Companiile farmaceutice.

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice, Pfizer, si-a crescut profiturile de la $10.2 bilioane dolari in 1995 la $67.8 bilioane dolari in 2010.

Vanzarile de medicamente in toata lumea vor creste la o uimitoare suma de $830 bilioane de dolari in 2012.

Vanzarile firmei Global Pharmaceutical se asteapta sa ajunga la $1.1 trilioane dolari in 2014.

INCA NU INTELEGI?

Tehnologia dauneaza sanatatii tale si doar un mic grup de oameni beneficiaza din asta. NU ESTI TU ACELA.

Oricine poate sa fie urmatorul in lunga lista de suferinte si boli, poate fi chiar fratele, sora, copilul, mama, tatal, nepotul, bunicul, bunica ta...POTI FI CHIAR TU.

Citeste mai multe pe site-ul Blinded by Science http://www.blindedbyscience.co.uk/.

Vei fi socat si uimit sa descoperi ca tot ce stiai despre stiinta e doar jumatate din adevar.

Despre autor:

Matthew Silverstone e autorul cartii ''Blinded by Science'',o carte care iti va schimba complet atitudinea fata de sanatate. Cartea ofera o teorie care, atunci cand e aplicata anumitor factori ca apa,plantele,soarele si luna, pare sa aiba sens perfect la toate aplicatiile. Suna simplu, dar e vorba despre teoria vibratiei tuturor lucrurilor. Cartea explica ca totul vibreaza de la nucleul unui atom la moleculele din sange, creier, sunet, plante, animale, intregul univers. Odata ce e inteles acest principiu simplu, totul devine clar. Dupa ce aplici aceasta teorie lumii inconjuratoare,vei fi uimit de ceea ce vei afla.

 

 

Sursa: mazgalici29.blogspot.com

Luni, 06 iulie 2015
Vizualizări: 1907

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
275
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
161
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
272
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
111