ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tehnologii pentru a avea o grădină în apartament

Există o mulțime de soluții pentru grădinile din apartamente. Cîte ceva puteți realiza singur, altceva, poate fi îmbunătățit, iar pentru a evita unele greutăți, unele soluții pot fi cumpărate.

WindowFarm

Sistemul este asamblat ușor din mijloace ce le aveți la îndemînă, de exemplu din sticle din plastic și pompa pentru acvariu.

Soluția hrănitoare este livrată din rezervorul inferior cu ajutorul pompei pentru acvariu și a tuburilor înguste. Soluția, trecînd prin rădăcinile plantelor în toate sticlele, ajunge din nou în rezervorul inferior, iar apoi este pompată în cel superior. Pentru ca plantele să obțină o hrană complexă, soluție trebuie înnoită periodic, adăugînd apă, curățind sistemul. Sistemul vertical poate fi iluminat cu ajutorul becurilor.

Технологии для домашнего сада в квартире

Indoor gardening IKEA

compania propune creșterea salatelor și plantelor aromate acasă cu ajutorul sistemului, ce constă dintr-o instalație cu iluminare, substanța hrănitoare, semințe, ghiveciuri, pietre pentru drenaj, îngrășăminte. Inițial. Plantele sînt crescute în tabletă, apoi răsadul în ghiveciuri se plantează în instalație, pe fundul căreia este soluția hrănitoare.

Технологии для домашнего сада в квартире

Технологии для домашнего сада в квартире

HERBIE Indoor Garden

Instalația cu LED-uri și soluție hrănitoare pentru plante. În acest sistem hidroponic pot fi crescute plantele aromate.

Технологии для домашнего сада в квартире

Click and Grow

Un sistem inteligent și de aceea și destul de scump pentru creșterea salatelor și ierburilor. Cartușul, încărcat cu semințe și soluție hrănitoare, trebuie instalate în blocul de bază al sistemului, în el se adaugă apă și se lansează programul. Conform acestui program, sistemul va controla procesul de creștere. Fiecare cartuș este programat pentru un anumit tip de plante.

Технологии для домашнего сада в квартире

Instalații pentru micro-verdeață

Un simplu suport din plastic sau ceramică cu găuri. Principala dificultate – rădăcinile ar putea putrezi.

Технологии для домашнего сада в квартире

Instalația hidroponică soluționează această problemă. Funcția de circulație a apei în unele modele este prevăzută și cu filtrare.

Технологии для домашнего сада в квартире

 

Sursa: rodovid.me 

Citiţi de asemenea

Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
122
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
195
Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1143
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
432