Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/04/health_mobilinii01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Telefonul mobil afectează sănătatea umană
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Telefonul mobil afectează sănătatea umanăAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Telefoanele mobile au devenit o parte inerentă a vieţii de zi cu zi, confortul din buzunarul nostru sau în geantă. El ne aduce multe oportunităţi, unele chiar de neimaginat acum zece ani.

Adevărat, nu toată lumea ştie că prietenul mobile şi asistent poate provoca prejudicii semnificative pentru sănătatea noastră. Aspecte ale influenţei pe telefonul mobil diferă şi fiziologice manifestări psihice. Cel mai comun este impactul asupra psihicului uman, şi considerăm că, în primul rând.

Telefonul mobil este dependenta - cum ar încheierea efectuate de psihologi, studiind telefon mobil proprietarii. dependenţei psihologice pe aparat se poate manifesta în următoarele forme.

În primul rând, este preocupat de lipsa de telefon. Psihologul Diana australian James a spus că a simţit că relaţia dintre proprietarul unui telefon mobil este mai puternică decât tutunul. Dacă nu avem un tub cu drag, există un sentiment de singurătate şi de depresie, anxietate severă experienţele persoana în unele cazuri, în măsură să crească într-o panică. Acest lucru fix fenomene hipertensivi - salturi a tensiunii arteriale. Psihologii ne spun ca femeile sunt ce în ce mai îngrijorat de faptul că, chiar în timpul lor de contact intim soţul refuză să opriţi telefonul mobil. El este frică, nu are telefon mobil, pierde "situaţia sub control. Dragi unul în stânga o casă mobilă - şi acum există un motiv de îngrijorare, în cazul în care el este, că, odată cu el, de ce întârzie?

Вред мобильника

În al doilea rând, este SMS-mania. Omul scrie şi trimite zeci de SMS-uri pe zi, şi nu poate fi oprit, chiar dacă este mai uşor pentru a apela. Ca urmare a unui studiu recent de Institutul Italian de Sănătate a primit următoarele date: 95% baieti si 98% din fetele din Italia au un telefon mobil, în timp ce 25% dintre respondenţi primi si trimite aproximativ 15 de SMS-uri pe zi. Printre ele sunt campioni la propriul risc sănătatea lor. Astfel, un italian fata de paisprezece a mers la spital cu o inflamaţie a tendoanelor, deoarece fiecare zi a fost trimiterea de prietenii lui mai mult de o sută esemesok.

Un alt tip de dependenţă - este o manie informaţii. Proprietarul telefonul este în mod constant de aşteptare pentru un apel sau SMS, devine telefon mobil, controale pentru a vedea dacă a pierdut informatii importante, citi e-mail-uri şi mesaje SMS. Ca urmare, oamenii nu pot aminti ceea ce informatii este important pentru el, şi apelurile către mobil din nou şi din nou.

Вред мобильника

În continuare, vom nota dependenţa omului de dispozitive. Proprietar caută să cumpere un nou model de telefon, orice accesorii ce o diferenţiază de alte mase de celule convenţionale "secundare" telefoane. În această situaţie, o persoană este ridicarea statutului lor social şi este gata să cheltuiască toţi banii pe telefonul mobil, chiar în detrimentul altor lucruri importante.

Înflori cu ajutorul telefoanelor mobile şi-cunoscute clasice mania lung, de exemplu, mania persecuţiei. psihiatri elen a raportat un nou tip de boala. Aceşti pacienţi experienţă severă agitaţie, iritabilitate, insomnie, temeri inexplicabile. Şi toate acestea din cauza fricii de panică că telefoanele lor sunt pe la auditie, dar conţinutul de conversaţiile lor pot învăţa sefii la locul de muncă Am propria soţie.

Toată lumea este familiarizat cu cazuri de "celulă de fantoma". Imaginaţi-vă o situaţie în care cineva din buzunar clopot sunat telefonul şi oamenii încep în jurul lor pentru a obţine frenetic apelurilor din reţelele mobile, verificare primite. Psihologii compara acest comportament cu sindrom de "membrelor fantoma", atunci când un om cu un membrului amputat apare un sentiment fals de prezenţa acestuia.

Вред мобильника

O altă manifestare tipic de dependenţă - un sunet halucinaţii. Uneori oamenii cred că ei vor auzi apelul telefonul mobil, deşi, în realitate, maşina nu este apelat sau a fost complet oprit. Aceste cazuri au avut loc cel puţin o dată cu toţi deţinătorii de celulare, dar unii oameni devin apeluri inexistente fobie cronică. Acest fenomen este numit "apel manie".

În special creşterea rapidă a dependenţei de telefonie mobilă la copii. De exemplu, în Londra, 97% din copii au telefonul lor mobil şi să vă bucuraţi-le timp de aproximativ 5 ore pe săptămână. Această situaţie reprezintă o preocupare nu numai printre psihologi, dar si medici. În 2001, Parlamentul European a publicat un raport de cercetare, cu recomandări pentru ţările - membre ale Uniunii Europene: o interdicţie privind utilizarea de telefoane mobile copii care nu au ajuns la adolescenta. A fost chiar a sugerat să se retragă din vânzarea de telefoane mobile jucăriei astfel încât să nu creeze copii de interes prea devreme în domeniul comunicaţiilor mobile.

Pentru a clarifica impactul negativ al telefoanelor mobile la cercetătorii fiziologia umană a efectuat un număr mare de studii şi experimente. acţiuni în masă şi prejudiciul a fost încă găsit, dar unele efecte adverse, în special în caz de nerespectare a normelor de bază de utilizare a unui telefon mobil.

Experţii de la Universitatea din Zurich a aflat de impact de telefoane mobile cu privire la activitatea creierului. In experimentele lor, unitate de putere de radiaţie ajunge la jumătate din valoarea, permise de lege. După o jumătate de oră vorbind la telefon în subiectele au variat entsefelogramma, apar schimbări şi o lungă perioadă de timp. În echitate, este demn de remarcat faptul că oamenii de ştiinţă nu sunt gata să tragă concluzii despre modul în care aceste efecte sunt dăunătoare pentru sănătate.

Вред мобильника

cercetători maghiară, rezultatele cercetării lor, face următoarea concluzie: oamenii în condiţii de siguranţă în buzunar incluse telefoanele mobile. Experţii au identificat relaţia dintre radiaţii şi telefon glande munca sex masculin. Cu toate acestea, aceste constatări nevoie de confirmare, şi oamenii de ştiinţă intenţionează să continue munca lor.

Persoana care utilizează în mod regulat la oricare dintre apel de telefonie mobilă se confruntă cu efectele negative ale radiaţiei electromagnetice în corpul dumneavoastră, în funcţie de medici ruşi. Aţi putea suferi sistemului nervos central, sistemul imunitar şi endocrin. Nu este recomandabil să se folosească telefoane mobile pentru copiii sub 16 ani şi femeile gravide. Durata unui apel, mai bine să se limiteze la 3 minute şi să facă o pauză de cincisprezece minute între cele două conversaţii.
Constantin Abayev

Video:

Sursăc39fdf0b5b13 "target =" _blank "> 1 2

Sâmbătă, 17 aprilie 2010
Vizualizări: 6854

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
248
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152