ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Terapia cu apă: de ce trebuie să bem apă imediat după trezire

Terapia cu apă nu este doar foarte simplă, ci și testată de cercetători, care au constatat că într-adevăr funcționează!

Cu 17 ani în urmă, dr. Fereydoon Batmanghelidj stătea la închisoare ca deținut politic în Iran. Fiind medic, el știa bine cum se tratează bolile. Cu toate acestea, dr. Batmanghelidj nu avea acces la unelte de lucru și medicamente, cu excepția apei.

În timpul detenției el a reușit să vindece 3000 de prizonieri care sufereau de ulcer peptic. De cînd medicul a ieșit din închisoare, și-a dedicat cariera studierii efectelor nocive ale deshidratării. Cercetările lui au ajutat mii de oameni să-și recapete sănătatea.

Deci, care este beneficiul pentru sănătate al apei? S-a dovedit că ea previne artrita, durerile de spate, anghina, migrena, colita, astmul, hipertensiunea arteriala și scade colesterolul.

Metode de tratare cu ajutorul apei:

Imediat după trezire, beți 640 de mililitri (aproximativ patru pahare) de apă fără fluor. Apa de la robinet conține compuși de fluor. Oamenii de știință au descoperit recent o metodă naturală de purificare de fluor a apei cu ajutorul busuiocului. O altă metodă de a curăța apa este distilarea (nu uitați să adăugați înapoi în apă minerale, inclusiv bicarbonat de sodiu, pentru proprietăți alcaline) și osmoza inversă. Dar aveți grijă: prea multă apă poate ucide. Dacă simțiți că nu puteți bea 4 cești dimineața, atunci nu se va întîmpla nimic grav dacă începeți cu mai puțină apă.

Periați-vă dinții și clătiți-vă gura, nu beți și nu mîncați timp de 45 de minute. După 45 de minute puteți mînca și bea orice.

Cu jumătate de oră înainte de masă beți o ceașcă de apă. Nu mîncați și nu beți timp de două ore după fiecare masă.

Simțiți cum starea începe să vi se îmbunătățească.

Potrivit comunității medicale japoneze, 10 zile durează tratamentul constipației, 10 zile – al problemelor de stomac și 30 de zile – normalizarea tensiunii arteriale.

Adevărul e că apa nu este un panaceu-minune, dar o componentă importantă în sănătatea fizică a omului. Mai simplu vorbind, îngrijirea corpului, saturarea cu apă și menținerea lui în stare activă pot face minuni pentru sănătate. Deshidratarea se poate manifesta în diferite forme. Aceasta nu înseamnă simțirea setei, dar faptul că organismul nu primește suficientă apă pentru funcționare corectă.

Aveți grijă de voi, prieteni, beți suficientă apă.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 21 septembrie 2018 17:57
Vizualizări: 3376

Citiţi de asemenea

Se spune că știința descoperă legi deja existente în univers. Iar asta înseamnă că vindecarea unei persoane prin conșt...
2489
Agenția pentru Eficiență Energetică și Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), anunță lansa...
107
Ceea ce afirmă acum oamenii de ştiinţă şi istoricii din Occident, dar şi cercetătorii de la Hamburg, care au prelevat ...
5888
 Rezultatele multiplelor cercetări de substanțe care se folosesc în construcții atestă că unul dintre cele mai peri...
38308