ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Terenurile agricole neutilizate vor fi alocate rușilor pentru moșiile de familie
Federația Rusă intenționează să aloce terenurile agricole neutilizate cetățenilor pentru crearea moșiilor de familie. Parlamentarii au elaborat și au prezentat spre examinarea Dumei de Stat proiectul de lege corespunzător.

Deputații vor să ofere fiecărui cetățean adult din Rusia dreptul la un teren pentru a-l transforma într-o moșie de familie și lăsa drept moștenire. După cum se indică în proiect, dimensiunea acestui teren va fi un pic mai mare de un hectar, raportează agenția de știri SeverInform, referindu-se la site-ul oficial al Dumei de Stat. Autorii proiectului au utilizat titlu de proprietar funciar special care oferă dreptul la  obținerea gratuită a terenului pentru a restricționa gestionarea acestuia, elimina și evita speculații și abuzuri.

În cazul în care proiectul de lege va fi aprobat, pentru a obține un teren în scopul de a crea o moșie de familie, cetățenii vor trebui pur și simplu să se adreseze autorităților competente care timp de trei luni sunt obligate să aloce în mod gratuit un teren liber de dreptul persoanelor terțe, care se află în proprietate municipală sau de stat, nu este scos din afaceri și nu este rezervat pentru uz public. Potrivit documentului, în Moscova și Sankt-Petersburg astfel de terenuri nu vor fi disponibile.

Pe teren planificat pentru a construi o moșie de familie, va fi interzis de a ridica clădiri mai înalte de trei etaje. Terenul poate fi transmis prin moștenire doar unui cetățean rus, nativ sau adoptat, precum și nepoților, strănepoților și așa mai departe. Acest drept va trece la cel mai mare din familie. Dreptul de moștenire cuprinde doar u singură moșie de familie.

Să adăugăm că legea va fi pusă în aplicare începând cu luna iunie a anului viitor. După ce autoritățile competente vor stabili procedura de acordare a terenurilor la cetățeni, se va forma un singur registru funciar desemnat pentru moșiile de familie și așezări.

 

Sursa

Miercuri, 16 iulie 2014
Vizualizări: 1591

Citiţi de asemenea

Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
32
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
78
Fotograful Scott Franks a filmat un scurtmetraj cu denumirea "Jocul semințelor".În film este afișată lupta de zi cu zi a...
68
Înainte de a începe să îmbunătățești lumea, de trei ori uită-te la propria casă.Proverb chinezesc...
189