Tesla va acoperi SUA și Europa cu stații de încărcare pentru transporturi electrice

/ Vizionări: 3684

электрозаправки Тесла

Rețeaua de stații electrice Tesla, Supercharger, echipate cu încărcătoare super-rapide  pe energie solară, va încărca mașinile Tesla absolut gratuit . Potrivit proprietarului Elon Musk, încărcătorul este arma secretă a companiei. El va face actualul Model S mai convenabil și viabil pentru mai multe persoane, iar la momentul de lansare a următoarei generații de mașini Tesla, în câțiva ani, lumea va fi acoperită cu  stații de încărcare Supercharger, care  vor extinde foarte mult numărul de cumpărători ai vehiculelor electrice.

электрозаправки Тесла

 

În urmă cu câteva luni Tesla a raportat că 3,2 milioane km au fost deja acoperite cu stații de încărcare, compensând aproximativ 500 000 de litri de benzină. De atunci numărul lor, cu siguranță, a crescut, ritmuri de creștere accelerează, deoarece compania face tot mai multe și mai multe mașini electrice în fiecare lună.

электрозаправки Тесла

 

În imaginea de mai sus puteți vedea amplasarea stațiilor de încărcare în Olanda, Germania, Elveția și Austria.

электрозаправки Тесла

 

Tesla are de gând se finiseze plasamentul până în iarna 2014. "La sfârșitul lunii martie 2014, 50 la sută din populația Germaniei va folosi stațiile de încărcare  Tesla și 100 la sută din populație vor fi acoperite până la sfârșitul anului".

электрозаправки Тесла

 

Situația este similară în SUA. Această extindere este planificată pentru anul 2014. Stațiile vor acoperi 80 % din SUA și o parte din Canada. Curând stațiile electrice de încărcare vor fi construite peste tot. Un pic mai multă răbdare și toată lumea va putea să călătorească liber cu mașini electrice.

электрозаправки Тесла

 

 

Sursa