ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tezaurul de la Green înmormântareAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

articole Etrusc suflet, naiv, simplu, zîmbind la noi prin gura lui Dumnezeu misterioase. El a fost mai mult de două şi jumătate de mie de ani. Odată ce el a fost în picioare pe acoperisul templului. Această statuie a lui Apollo teracota găsit în cazul în care nu există crede că a fost oraşul antic Etruscii - Veyo. Ei spun că, atunci când arheologul Julio Gigliola în 1916, eliberat de la sol capul şi umerii lui Apollo, sentimentele sunt atât de copleşiţi de el ca aplecat şi a sărutat statuie.

Etruscii au creat o ceramică Buccheri unic, a devenit un simbol al culturii lor. Acestea au fost navele cu sau ondulate pereţi netezi, nu picturi murale, dar a ars în aşa fel încât părea creat din metal. Ori de câte ori m-am dus etrusc negustori, care au realizat cu ei peste tot acest ceramică.articole articole Pe ansamblu oykumenu celebrul aur etrusce. Chiar şi grecii nu au putut compara cu ei. Produsele lor sunt încă incredibil de elegant, filigran de lucru si complexitatea de executie. Tehnica preferata de etrusci a fost zaruri - aur margele mici, cu un diametru de minimum 0,14 mm, care sunt sudate pe o placă de cupru. Astăzi, mai mult de o dată a încercat să facă mici bile de aceeaşi şi să găsească o modalitate de a conecta la baza, dar au fost extrem de consumatoare de timp.

În 1836, în apropierea oraşului Caere nerazgrablennuyu deschis mormântul cu o multime de ornamente de aur, care a impresionat intreaga lume. Astfel, printre ei a fost peroneu lungime 2.67 cm, decorat cu cinci lei şi 55 de raţă gravate proeminent. Această fibulă ansamblu a fost acoperit cu mici bile de aur, care a avut doar aproximativ 120 000!

Etruscii au fost un dentist bun. mormintele lor au fost găsite protezele, dintre care unul, de exemplu, a fost o perioadă de patru inele de aur, înăsprit patru dinţi. Parte a inelului purtat pe dinţi sănătoşi şi fixată la marginea proteză interne. Pe dintii stricati pot purta, de asemenea, de aur şi coroana lut ars.

articole "Oameni de etrusci - un popor care ştie medicament" - le-a vorbit despre filosoful roman Seneca.

bijuterie Cerdolikovaya cu imaginea unui scarabeu. Câteva sute de aceste nestemate din setul gasite in mormintele etrusce, acum stocate în Hermitage.

articole Cele mai vechi morminte de etrusci semăna cu turnul de control. Aceste clădiri funerare au fost atât de socant descurajantă că naţiunile vecine, pur şi simplu.

Celebru enciclopedist roman Pliniu cel Bătrân a descris-turn mormântul legendarului rege Lars Porsena Clouseau, încercarea de a restabili la Roma dinastia etrusc la sfârşitul secolului al VI î.Hr. "Porsena îngropat lângă Clouseau, în cazul în care tetraedrice monument de stânga din lespezi de piatră. Lungimea laturile sale este de 300 de picioare (88.8 m), înălţime - 50 metri (14,8 m). În acest labirint piedestal patrat este impenetrabil, şi dacă cineva în ea nu va incalceala de păr, acesta nu va fi capabil să găsească o cale de ieşire. Pe această bază, există cinci feţe piramide patru, patru în colţ şi unul în centru. La baza sunt cm lăţime, 75 picioare (22,2 m) şi o înălţime de 150 de picioare (44,4 m). Ele con în înălţime, astfel încât partea de sus acoperite cu un cerc de metal, de la care atârnă clopote pe lanţuri. Ei au fost balansoar vânt, şi sunetul lor se aude în depărtare. La acest cerc sunt patru piramide, fiecare înălţime de 100 de picioare (29,6 m). Deasupra lor, pe o bază consolidată sunt de cinci piramide, a cărui înălţime Varro a fost în imposibilitatea de a conduce; etrusc binelegendele spun că au fost la fel de mare ca întreaga clădire înaintea lor. "

mwb.newacropol.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 19 februarie 2009 10:06
Vizualizări: 2393

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
511
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
938
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531