Tilter: maşina electrică, urbană compactă

/ Vizionări: 5656

Compania franceza Synergethic a prezentat un transport de nouă generaţie, care corespunde tendinţelor actuale. Acest electric ultra-compact, Tilter, este destinat pentru deplasări zilnice în limita oraşului. El se simte minunat în condiţiile grele de trafic metropolitan şi nu contribuie la poluarea mediului înconjurător. Se aşteaptă că maşina va fi lansată în producere de masă în 2012.

 

Tilter: maşina electrică, urbană compactă 

 

Caracteristicile tehnice ale vehiculului sunt destul de bune, cu o baterie încărcată complet Tilter merge pînă la 120 km, care sunt suficienţi pentru cel puţin o zi, deşi pentru distanţe lungi, această maşină electrică nu este proiectată. Viteza maximă constituie 110 km / h şi Tilter accelerează pînă la 100 km / h în 13.3 secunde. Cît priveşte aspectul exterior, Tilter este ceva mijlociu între o maşină mică şi o motocicletă.

 

Tilter: maşina electrică, urbană compactă 

 

În interior există două locuri, scaunul pasagerului este situat în spatele şoferului, şi nu de o parte a acesteia, acest lucru reduce în mod semnificativ lăţimea caroseriei şi, prin urmare, măreşte agilitatea necesară de manevrare, pentru viraj Tilter are nevoie de cinci metri de spaţiu. Conducerea stabilă în drum este asigurată cu 12 senzori încorporaţi, datorită cărora mersul ei este optimizat constant. Şi dimensiunile cu adevărat compacte a maşinii electrice nu pot să nu placă: 900 mm în lăţime, 2530 mm în lungime şi 1650 mm în înălţime. Costul estimat este încă necunoscut.

 

Tilter: maşina electrică, urbană compactă 

 

 

Sursa: ecofuture.ucoz.ru

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137