ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Toată lumea ne spune că apa caldă cu lămîie este folositoare, dar nu ne spun despre aceasta

Aceasta vă va întări sănătatea și vă va ajuta să preveniți diferite probleme de sănătate!

Mulți experți spun că beneficiile consumului de apă caldă de lamîie dimineața sînt numeroase.

Această apă hidratează organismul și curăță sistemul și, de asemenea, întărește sistemul imunitar și, în consecință, sănătatea în general. Acidul citric, conținut în lămîie, are proprietăți puternice anti-bacteriene și antivirale.

Pentru a pregăti această apă foarte sănătoasă, este suficient să stoarceți sucul de la jumătate de lămîie și să-l adăugați într-un pahar cu apă filtrată. De asemenea, puteți îmbogăți gustul adăugînd miere și scorțișoară.

Iată cele 10 cele mai importante în opinia noastră, beneficiile ale apei calde pentru sănătate:

Întărește sistemul imunitar

Consumul de apă caldă cu lamîie îmbunătățește absorbția fierului, ceea ce sporește funcția imună. În plus, vitamina C susține capacitatea naturală a organismului de a lupta împotriva gripei și a răcelii.

Curăță căile urinare

Deoarece această băutură este un diuretic puternic, curăță căile urinare și stimulează producerea de urină. În plus, reduce cantitatea de bacterii dăunătoare și reglează nivelul pH-ului.

Ajută digestia

Lămîia contribuie la producerea bilei, ceea ce este foarte important pentru o digestie corectă. Lămîile pot ajuta, de asemenea, la problemele digestive, iar utilizarea lor regulată contribuie la detoxifierea organismului.

Mărește nivelul de energie

Lămîile sînt bogate în proteine, în vitaminele B și C, precum și fosfor.

Menține nivelul pH-ului

Doar un pahar cu această băutură reglează echilibrul pH-ului în organism.

Contribuie la pierderea în greutate

Lămîile conțin pectină, care înlătură atracția pentru zahăr și reduce "apetitul emoțional", ajutîndu-vă astfel să controlați cantitatea de alimente pe care o consumați. În plus, deoarece această băutură alcalinizează organismul, aceasta contribuie la scăderea greutății corporale.

Tratează infecțiile la nivelul gîtului.

Datorită proprietăților sale puternice antibacteriene, lămîile sînt eficiente în prevenirea și tratarea infecțiilor. Lămîiele organice sînt extrem de utile în cazul anginei și amigdalitei. De asemenea, pot reduce riscul de infecții la nivelul gîtului prin consumul unui pahar de apă caldă cu lămîie dimineața.

Reduce tensiunea arterială

Lămîie hidratează și curăță sistemul limfatic, în timp ce potasiul oferă un somn mai bun, reduce stresul și starea psihică și astfel reglează tensiunea arterială.

Curăță tenul feței

Dacă beți un pahar de apă caldă cu suc de lămîie dimineața, culoarea feței dvs. va deveni mai deschisă, iar pielea însăși - mai curată, deoarece această băutură va curăța sîngele și va stimula formarea de noi celule sangvine.

Îndepărtează respirația urît mirositoare

Consumul regulat al acestei băuturi este extrem de util în caz de respirație urît mirositoare, deoarece ea distruge bacteriile care provoacă mirosul și stimulează, de asemenea, secreția de salivă.

Marţi, 18 iunie 2019
Vizualizări: 1173

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
70
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
202
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
91
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
92