ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Tocuşor perfid 


 

 

Tocurile înalte provoacă o schimbare a bazinului şi o curbare a coloanei vertebrale. Tocuşorul perfid strică frumuseţea picioarelor prin venele pronunţate şi tălpile deformate. Apar bătături dureroase, picioarele încep să se umfle şi obosesc foarte repede. La unele amatoare de tocuri înalte se dezvoltă chiar şi artrita articulaţiei genunchilor. Iar, acest lucru înseamnă că fiecare ieşire în pantofi la modă devine pentru ele o provocare serioasă.

 

Talpa suferă cel mai mult în urma tocuşorului perfid. Întreaga greutate a corpului apasă pe degetele de la picioare şi tendonul călcîiului se atrofie. Bolta plantară se lasă jos şi apare platipodia, răspîndită printre fetele frumoase. La femeile cu tocuri înalte este mai frecventă aşa-numita platipodie transversală: oasele între talpă şi falange se întind, iar osul la degetul cel mare se umflă urît. Nici un fel de pantofi nu vor ascunde complet formele unei tălpi deformate.

Tocurile înalte nu sunt recomandate, mai ales pentru doamnele cu o greutate solidă, femeile care, din cauza profesiei sale, mult timp stau în picioare. Şi nici într-un caz, viitoarele mame nu ar trebui să meargă pe ele, picioarele lor şi aşa sunt supuse la sarcini grele. În plus, tocurile înalte vor exacerba problemele la coloana vertebrală şi afecţiuni la picioare.

Ce să facem în acest caz: să ne refuzăm de tocuri? Nicidecum, tălpile noastre au nevoie de un toc mic. Dacă întotdeauna vom merge în încălţăminte cu o talpă plată, piciorul nu va primi sprijinul necesar. Şi din nou va apărea platipodia, dureri la nivelul coloanei vertebrale ... Şi se pare că arată frumos în mocasini sau în papuci, doar un picior mic, subţire.

Există doar o ieşire – pentru o uzură constantă, alegeţi pantofii cu un toc robust, de o înălţime nu mai mare de 5 cm, totodată este bună încălţămintea cu degetul de la picior potrivit pentru forma tălpii dvs, iar partea de sus a modelului ar trebui să încheie ferm glezna.Vă vor ajuta diferite şireturi şi curele.

Apropo, în sezonul de primavară-vară 2011 pantofii cu diferite curele sunt extrem de actuale. Cel mai bun material pentru încălţăminte se consideră pielea naturală de o tăbăcire bună: piciorul în încălţăminte din piele "respiră", iar materialul urmează abil forma tălpii.
Dar, ce să facem cu tocuşorul înalt perfid? Pantofii eleganţi cu un toc înalt sunt adecvate pentru o întîlnire romantică şi la orice petrecere de sărbătoare. După ce veţi învăţa să mergeţi uşor şi graţios în astfel de pantofi, veţi fi în centrul atenţiei.

Acasă picioarele au nevoie de odihnă. Faceţi o baie calda şi masaţi uşor picioarele. După aceasta, le ungeţi cu o crema pentru picioare. Luaţi dimineaţa pantofi mai practici, iar pantofii cu tocuri înalte pot aştepta pînă la următoare dată. Desigur, aceştia vor fi întotdeauna la locul de cinste în garderoba unei femei frumoase.

 

 

Sursa: dietfun.ru

 

Luni, 23 iulie 2012
Vizualizări: 3412

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
353