ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

TOP 5 cele mai rapide biciclete electrice (+Foto)

Electricbike a întocmit o listă cu cele mai rapide biciclete electrice disponibile în comerț, în special pentru cei care doresc să-și cheltuie banii și pe alte mașinării de viteză, în afară de automobile.

Optibike 1100R

ТОП-5 самых быстрых электрических велосипедов

Optibike a ajuns în partea de sus a topului nu pentru că este cea mai rapid bicicletă electrică, ci pentru că este o mașinărie bine echilibrată, care încă arată și se simte ca o bicicletă. Dotată cu o suspensie de calitate Optibike poarte aborda fără probleme orice teren. Bicicleta poate atinge 65 km/h și costă 14.500 de dolari.

Stromer St1 Platinum

ТОП-5 самых быстрых электрических велосипедов

Deși acestă bicicletă electrică este cea mai lentă din lista noastră, atinge maxim 50 km/h cu pedală adăugată, cântărește doar 30 de kilograme și poate fi achiziționată pentru 4.000 de dolari.

Bomber Stealth

ТОП-5 самых быстрых электрических велосипедов

Aceasta este una dintre cele mai populare și cele mai bune biciclete de vânzare de pe această listă.Singurul lucru care o dezavantajează este greutatea de 68 de kilograme. Bicicleta poate atinge o viteza maximă de 80 km/h, iar datorită suspensiei poate fi folosită pe orice fel de teren. Cu cât mai accidentat, cu atât mai bine. Costul se ridică la nivelul performanței: 11.000 de dolari.

Audi Ebike

ТОП-5 самых быстрых электрических велосипедов

Audi a entuziasmat lumea pasionaților e-bike atunci când a lansat clipurile și fotografiile cu noua sa mașinărie din fibră de carbon, cea mai elegantă bicicletă electrică fabricată până acum. Din păcate modelul este doar un prototip, însă dacă ar fi scos pe piață ar schimba definitiv clasamentele, chiar dacă are un un cost estimativ de 20.000 de dolari.

FFR Trikes 422 Alpha

ТОП-5 самых быстрых электрических велосипедов

Această bijuterie cu trei roți a fost descrisă ca fiind un cal de curse și un alpinist ideal. Tricileta FFR folosește un motor puternic RC numit Astro, care împinge angrenajul cu 6 cai putere. Tricicleta FFR este capabil de viteze de peste 50 km/h. Tricicleta costă 12.000 de dolari.

 

Sursa: green-report.ro

Marţi, 10 noiembrie 2015
Vizualizări: 5082

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
317
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
292
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
189
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
217