ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Torri Superiore — back to nature!
 

 

La concret, dacă umanitatea a greşit în ceea ce priveşte industrializarea la nivel mondial, dezvoltarea inconştientă şi utilizarea noilor tehnologii, atunci una din soluţiile ar fi fost întoarcerea un pic înapoi şi privirea în jurul său.

Anume acest lucru încearcă să facă locuitorii noului village ecologic Torri Superiore, care se află în Italia. Acolo nu veţi vedea aproape nici un fel de ecouri ale civilizaţiei, unica inovare utilă, folosită cu succes, sunt colectoare solare.

 

Torri Superiore - back to nature!  

 

Dacă nu le vom lua în considerare, atunci aşezarea ecologică Torri Superiore poate fi numită satul din trecut, în care se dezvoltă gospodăria naturală, iar oamenii folosesc darurile naturii în scopuri proprii. Acolo, nu veţi vedea antene de satelit, zgîrîie-nori şi maşini. Puteţi locui în acest sat, rezidenţii oferă gazdă la mai mult de o jumătate de sută de oameni. Acolo vă veţi putea bucura de o viaţă simplă şi naturală. Rezidenţii pot utiliza ateliere de ceramică, fierărit şi ţesut. Toată economia satului se dezvoltă din rodul muncii efectuate. Obiectivul principal al acestei aşezări: obţinerea unei autonomii depline, care în mare parte întruchipează apelul ecologic: back to nature, adică, înapoi la natură, în sensul său pozitiv.

În această aşezare, care a fost fondată cu multe secole în urmă, autorităţile italiene au făcut o reconstrucţie bazată pe organizarea unei zone de ecoturism. În prezent, proiectul ecologic este un exemplu destul de reuşit al posibilităţii de a aranja o viaţă plină în armonie cu natura.

 

 

Sursa: ecofriendly.ru

 

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 06 ianuarie 2012 12:30
Vizualizări: 1697

Citiţi de asemenea

Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
157
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
192
Fundația ECODAVA, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru, va organiza la data de 24 septembrie 2022 o acțiune ecolo...
779