ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ucrainenii se interzice să bea bere şi fum în locuri publiceAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În Ucraina lege a intrat în vigoare numărul 1824-VI, pe 21 ianuarie, 2010 "cu privire la modificările legislative a anumitor acte de Ucraina referitor la restricţiile de utilizare şi vânzarea de bere si bauturi racoritoare." Legea publicat în ziarul "Vocea din Ucraina".

Documentul prevede că băuturile alcoolice - sunt băuturi alcoolice care conţin alcool etilic de la 1,2% la 8,5% din volumul de unităţi şi a substanţelor ekstraktnyh nu mai mult de 14.0 grame la 100 de centimetri cubi, efectuate pe baza de amestec de apă-alcool, folosind ingrediente , semi-produse finite şi conservanţi, saturate sau nesaturate dioxid de carbon.

Bere - este saturată cu dioxid de carbon spumare băuturi obţinute în timpul fermentaţiei hamei must de bere drojdie de bere, care se referă la UKT grup de mărfuri ved de codul 2203. -Alcoolice, bere non - saturată cu dioxid de carbon băuturi spumoase produse în timpul "hamei bere must de drojdie de fermentaţie cu fracţiune volumul de alcool nu mai mult de 0,5%, obţinute prin dializă sau întrerupe fermentare principale, sau fabricării de must de bere cu un procent scăzut de solide în mustului iniţială, care este se referă la UKT grup de mărfuri ved de codul 2202.

Legea defineste restricţii privind consumul de bere (cu excepţia non-alcoolice), băuturi alcoolice şi produse din tutun. Potrivit documentului, a interzis folosirea de bere (cu excepţia non-alcoolice), alcoolice si bauturi racoritoare: în sănătate, în educaţie şi formare şi instituţiile de învăţământ, transport public (inclusiv transportul în trafic internaţional), la staţiile de autobuz, în pasaje subterane, în instituţiile de cultură, facilitati sportive de interior (in afara de bere în recipient de plastic), în lifturi şi telefon publice cu plata, pe de joacă pentru copii, terenuri de sport, autorităţile publice de interior şi autorităţile locale, alte agenţii guvernamentale.

Nu fumaţi produselor din tutun: în lifturi şi telefon publice cu plată în sănătate, învăţământ, educaţie, şi instituţiile de învăţământ, de joacă pentru copii, terenuri de sport, în uşile caselor de locuit, în pasaje subterane, pe mijloacele de transport public (inclusiv transportul în trafic internaţional).

Este interzisă, cu excepţia zonele desemnate special, fumatul produselor din tutun: în unităţi de catering, la sediul de autorităţile de stat şi autorităţile locale, guvernul alte agenţii, instituţii de cultură în incinta, la sediul de sport private, la sediul întreprinderilor, instituţiilor şi organizaţiilor toate formele de proprietate.

În locurile şi unităţile unde fumatul este interzis, ar trebui să fie disponibile informaţii vizuale, care constă dintr-un semn grafic de interzicerea fumatului şi textul care urmează: "Fumatul este interzis!".

În plus, documentul interzice vânzarea de bere (cu excepţia nealcoolice), băuturi alcoolice şi produse din tutun: persoane sub vârsta de 18 ani, persoanele cu vârsta sub 18 ani, în camere şi în şcoli, facilităţi de sănătate, în domenii de organizaţiile profesionale specializate că schimburile comerciale cu bunuri pentru copii sau articole sportive, precum şi departamentele relevante (secţiuni) ale organizaţiilor comerciale universale, sportive private (cu excepţia bere în recipiente de plastic) la automatele de la serviciu rafturi de sine (cu excepţia produselor din tutun în blocuri şi ALAalcoolice, bauturi racoritoare, bere), piesa (pentru tutun, cu excepţia trabucuri), în ambalaje care conţin mai puţin de 20 de ţigarete de la mâini, într-un domeniu incert pentru acest tip de comerţ.

A interzis vânzarea de bunuri pentru copii, care imita tutun.

Penalizarea pentru încălcarea cerinţelor de vânzare interzicerea acestor bunuri este 6800 grivna, cu locuri neoborudovanii pentru fumători şi non-implementare a informaţiilor vizuale prevăzute de lege - 3400 grivna.

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 04 aprilie 2010 14:40
Vizualizări: 4264

Citiţi de asemenea

Un bărbat din SUA, a chemat dezinsecția. El era îngrijorat  de zgomotele ciudate care veneau din pereți. Credea că ...
706
Talentul rar al fetei a atras atenția oamenilor de știință, muzicienilor și jurnaliștilor...
677
Așa se numește fenomenul în care fulgerul se formează într-un nor de cenușă care se ridică din gura unui vulcan în timpu...
1225
Să ne amintim cum a fost atunci, cînd natura ne-a arătat măreția sa, în proiectul foto al lui Maxim Ciumaș....
350